Kurtlar Vadisi Oyuncusu HDP'den Siyasete mi Katılıyor? Çeşitli İddialar Ortaya Atıldı!

Kurtlar Vadisi oyuncusundan gelen hamle şaşırttı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü isim, Başak Demirtaş ile olan fotoğrafını paylaştı. Peki ya HDP'den siyasete mi katılacak? Hakkında çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Detaylarıyla birlikte sizlerle paylaşacağız.

Kurtlar Vadisi Oyuncusu HDP'den Siyasete mi Katılıyor? Çeşitli İddialar Ortaya Atıldı!

4 Temmuz 2022 Pazartesi 19:25

Kurtlar Vadisi oyuncusu  Eren Eylül karakteri ile karşımıza çıkan Kerem Fırtına'nın fotoğraf çektirmesi sosyal medyada çok konuşuldu. Öyle ki Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'la olan fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Oyuncuya sosyal medya kullanıcıları hem ilgi gösterdi hem de kimileri eleştirel yazılar yazdı. Öyle ki bir süre daha konuşulacağa benziyor. Diyarbakır'da bir araya gelen ikilinin yanı sıra HDP yetkilileri de oradaydı.

Başak Demirtaş'la Fotoğrafı Paylaşıldı!

Bir zamanların Kurtlar Vadisi'nde oynayan Kerem Fırtına, Eren Eylül karakteri ile nam salmıştı. Oyuncu daha sonra çeşitli projelerde oynadı ve bu projelerde de başarılı performans sergiledi. Son zamanlarda siyasilerle bir araya gelmesi ise "siyasete mi girecek" sorusunu sordurttu.

Sosyal Medyada Tepki Gösterildi

HDP'li yetkililerle ve Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ile bir araya gelmesi şaşırttı. Ünlü oyuncuya tepki gösteren hayranları da vardı. Yaşanan bu gelişme ile birlikte çeşitli detaylara yer verildi.