Kıvanç Tatlıtuğ Uzun Aradan Son Yeni Filmiyle Sahalara Geri Dönüyor!

Nuh Boğuldu film çekimleri başladı. Kıvanç Tatlıtuğ'a başrolde eşlik edecek güzel oyuncunun kim olduğu belirlenmişti. Şimdi ise filmde ne gibi gelişmeler yaşanacak hep birlikte göreceğiz. Yönetmenin kim olduğunu duyanlar oldukça heyecanlandı. Film ne zaman ve nerede vizyona girecek?

Kıvanç Tatlıtuğ Uzun Aradan Son Yeni Filmiyle Sahalara Geri Dönüyor!

11 Mart 2022 Cuma 14:04

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde oynadığı Nuh Boğuldu isimli filmin çekimlerine başlandı. Hız kesmeden devam eden çekimlere ilişkin güncel gelişmeler yaşanıyor. Çanakkale Assos'da başlayan çalışmalar sürüyor. Peki Nuh Boğuldu filmi hakkında neler biliyoruz? İşte filmle ilgili merak edilen bazı olaylar...

Funda Eryiğit Eşlik Edecek!

Kıvanç Tatlıtuğ'a kimin eşlik edeceği bir süredir merak konusuydu. Ancak ortaya çıkan gelişmeyle birlikte ünlü oyuncuyla anlaşma sağladığı duyuruldu. Funda Eryiğit, Kıvanç Tatlıtuğ ile partner olacak. Filmdeki bu durum izleyicilerin gözünden kaçmadı. İkilinin oldukça iyi anlaşacağı tahmin ediliyor. Bir diğer yandan da film çekimlerinin ne zaman biteceği ve nerede vizyona gireceği merak konusu haline geldi. Sinema filmi mi yoksa dijital içerik platformunda yayınlanacak bir film mi olacak?

Yönetmen Koltuğunda Onur Saylak Var!

Filmin yönetmen koltuğunda ise Onur Saylak bulunuyor. Nuh Boğuldu film projesinin kaliteli olabileceğini gösteren bu gelişme ise gözlerden kaçmadı. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken filme ilişkin başka neler merak ediliyor sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Şimdilik yalnızca Onur Saylak'ın setten paylaştığı fotoğrafları görebiliyoruz.