Kısmetse Olur Yarışmacısı Acun Medya'ya Sitem Etti! Ortalık Fena Karıştı!

Kısmetse Olur programındaki detay gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar yanıt bulacak. Öyle ki eski gelin adayından gelen açıklama Acun Medya'yı yakından ilgilendiriyor. MasterChef yarışmacısı ile ilgili önemli sözler sarf etti. İşte meydana gelen detaylar gözler önüne serildi.

Kısmetse Olur Yarışmacısı Acun Medya'ya Sitem Etti! Ortalık Fena Karıştı!

7 Eylül 2022 Çarşamba 10:33

Kısmetse Olur yarışmacısından gelen açıklama herkesi şaşırttı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada dikkatleri üzerine çekti. Peki kendisi hakkında neler biliyoruz? Acun Medya ile ilgili söyledikleri gündem oldu. Yaptığı açıklama sonrasında kendisine yanıt verilecek mi merak ediliyor. Özellikle de Acun Ilıcalı'dan nasıl bir açıklama gelecek yakında ortaya çıkacaktır.

MasterChef Yarışmacısıyla Komşuymuş

Kısmetse Olur Programı'nın eski yarışmacılarından ve gelin adaylarından olan Aycan Varış, sosyal medya açıklamasında önemli sözler söyledi. Açıklamasında "Acun Medya'nin ekibi mi ne varmış, böyle bir görgüsüzlük... Her gün, hadi ayda üç kere neyse ama evin içinde gürültü, böyle bir kıyamet kopması yok! Valla yatak odamda bile otururken ses dibimde"

Acun Medya'dan Açıklama Gelecek mi?

MasterChef yarışmacısına misafire geldiği iddia edilen Acun Medya çalışanlarına ilişkin bir yanıt gelecek mi merak edildi. Sosyal medyada gündem olan gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek. Sosyal medya, şimdilik bu haberi konuşuyor.