Kısmetse Olur Eski Yarışmacısı Sümeyye Taşkın'a Şöhret Yaramadı! Sümeyye Taşkın Açıldıkça Açıldı!

Sümeyye Taşkın, Kısmetse Olur programından sonra bambaşka bir hale büründü. Tarzında ve görüntüsünde değişiklik oldu. Başörtüsünü çıkaran ve açılan ünlü ismi görenler gözlerine inanmakta zorluk çekti. Peki kendisi şu sıralar ne yapıyor? Kısmetse Olur'dan sonra Sümeyye Taşkın hakkında merak edilenler...

Kısmetse Olur Eski Yarışmacısı Sümeyye Taşkın'a Şöhret Yaramadı! Sümeyye Taşkın Açıldıkça Açıldı!

21 Şubat 2022 Pazartesi 17:25

-Kısmetse Olur programından tanıdığımız Sümeyye Taşkın'ın son halini görenler gözlerine inanamadı. Son zamanlarda sosyal medyada dikkat çeken ünlü isim, başörtüsüz hali ile görüntülendi. Açıldığı andan itibaren daha farklı gözüktüğü ve moda anlayışının değiştiği de gözlemleniyor. Adeta bambaşka bir Sümeyye gördük. Peki aldığı bu kararın arkasında neler yatıyor? Bir anda açılması nedeniyle kendisini takip eden ve tanıyan herkesin dikkatini çekti.

Sümeyye Taşkın Gündem Oldu!

Açılmasıyla birlikte adından söz ettiren Sümeyye Taşkın, bir süredir ekranlarda gözükmüyordu. Bir anda yeni fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmasıyla gündem oldu. Tekrardan adından söz ettirmek istediği dahi öne sürüldü.

İşte Benim Stilim'e de Katılmıştı

Daha önce birkaç programa katılan Sümeyye Taşkın, İşte Benim Stilim'de de kendini göstermişti. Kendi tarzını sergileyerek jürilerden puan almayı başarmıştı. Üstelik bu tarz programlar sonrasında geniş bir kitleye de ulaştı. Bakalım Sümeyye Taşkın'dan hakkındaki güncel gelişmelere ilişkin bir açıklama gelecek mi merak ediliyor.