Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasından Kenan İmirzalıoğlu Gidiyor Mehmet Ali Erbil Yerine Geliyor..

Atv ekranlarının sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster üzücü bir iddia ile gündeme geldi. Alınan bilgiler neticesinde sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun yarışmadan ayrılacağı söyleniyor. Hatta Kenan İmirzalıoğlu yerine Mehmet Ali Erbil'in geleceği de söyleniyor. İşte haberin tüm detayları...

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasından Kenan İmirzalıoğlu Gidiyor Mehmet Ali Erbil Yerine Geliyor..

28 Kasım 2021 Pazar 20:40

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile ekranlarda yerini alan Kim Milyoner Olmak İster yarışması artık cumartesi günü izleyici ile buluşmayacak. Kardeşlerim dizisinin ekranlara gelmesinin ardından Kim Milyoner Olmak İster yarışması gün değişikliğine yöneldi. Bundan dolayı Kardeşlerim dizisinin başlaması ile yetenekli sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun da ekrandan bir süreliğine ayrı kalmasına sebep oldu.

Konu hakkında resmi açıklama yapmadı

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu değiştireceğine yönelik iddialar gündeme geldi. Alınan bilgiler neticesinde konu ile alakalı resmi açıklama yapılmazken, Mehmet Ali Erbil'in başka yarışma programını sunacağı söyleniyor. Bundan dolayı Kenan İmirzalıoğlu'nun Kim Milyoner Olmak İster yarışması ile yoluna devam edeceği söyleniyor.

Kim Milyoner Olmak İster yarışması ne zaman ekranlara gelecek?

Alınan bilgiler neticesinde Kim Milyoner Olmak isimli yarışmanın pazar günü ekranlara geleceği ortaya çıktı. Destan isimli dizinin yayın hayatına başlaması ile birlikte Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının da yayın tarihi belli oldu. ATV ekranlarının en çok izlenen yarışmaları arasında yer alan Kim Milyoner Olmak İster yarışması artık pazar günleri ekranlarda yerini alacak.