Kim Kardashian Hem Kocasını Aldattı Yetmedi Eski Kocasına Yasaklar Getirdi!

2014 yılından beri evli olan Kim Kardashian ve Kayne West çifti, ayrılık haberleri ile gündemden düşmüyor. Ayrılık haberinden sonra farklı isimlerle anılan çift, dedikodu kazanını kaynatmaya devam ediyor. Ayrılığın acısını dindiremeyen Kayne West, Kardashian cephesinden gelen sert yasaklarla sarsıldı.

Kim Kardashian Hem Kocasını Aldattı Yetmedi Eski Kocasına Yasaklar Getirdi!

19 Ocak 2022 Çarşamba 16:49

Kim Kardashian, geçen gün yaptığı açıklamada Kayne West için kendi izni olmadan evine giremeyeceğini açıklamıştı. Bu haberden sonra ikili arasındaki ipler daha da gerildi. Önce evlerini ayıran çift, Kardashian’ın avukatı ile görüşmesinden sonra mahkemelik oldu.

Kim Kardashian Yeni Bir İlişkiye Başlamıştı!

Kim Kardashian ve Kayne West, ayrılığın ardından başka isimlerle anılmaya başlandı. Kim Kardashian, komedyenlik ve oyunculuk yapan Pete Davidson ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. Bu ilişki, Kardashian hayranları başta olmak üzere birçok kişiyi şok etti. Pete ve Kim çiftinin dedikoduları henüz bitmeden Kayne West, ünlü model Vinetria ile görüşmeye başladı. Sosyal medyada birçok insan, Kayne West’in intikam ateşiyle yanıp tutuştuğunu dile getirdi.

West’ten Kardashian’a Geri Dön Çağrısı!

Fakat Kayne West, Kim Kardashian ile ilgili çelişkili ifadeler vermeye devam ediyor. Bir röportajda henüz ayrılmadıklarını ve birbirlerini çok sevdiklerini dile getirdi. Ayrıca West, geçtiğimiz günlerde verdiğini bir konserde Kardashian’a dön çağrısı yaptı. Kayne West, konser sırasında söylediği bir şarkıyı ‘’Bana koşarak geri dön, buna ihtiyacım var.’’ diyerek bitirdi. İkilinin ilerleyen günlerde nasıl bir yol izleyecekleri merakla bekleniyor.