Kerem Bürsin Sen Çal Kapımı Dizisinden Sonra Yeni Bir Proje İle Geliyor!

Kerem Bürsin, son zamanlara damgasını vuracak bir açıklama ile karşımıza çıktı. Ünlü isim, öyle şeyler söyledi ki duyanlar ne diyeceğini bilemedi. İspanya'da yeni bir proje ile mi anlaştı? Dizi veya film çekimi için yurt dışında olacağı iddia ediliyordu. Kendisinden açıklama geldi.

Kerem Bürsin Sen Çal Kapımı Dizisinden Sonra Yeni Bir Proje İle Geliyor!

30 Temmuz 2022 Cumartesi 19:48

Kerem Bürsin'in nerede dizi çekeceği merak ediliyordu. Öyle ki ortaya çıkan gelişmelere bir yenisi daha eklendi. İspanya'ya sürekli olarak giden ve çeşitli isimlerle görüşen oyuncu, yakın zamanda bomba gibi bir proje ile karşımıza çıkabilir. Oyuncu hakkında merak edilenler ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek.

Kerem Bürsin'den Yeni Proje!

Oyuncuya yeni bir projenin olup olmadığı soruldu. Hali hazırda çeşitli projelerle ilgilendiği biliniyor. Ancak kesin bir sonuç olmadığı için açıklama yapmaktan çekinmekte. Bunu da magazin mensupları ile paylaşmayı tercih etti. Ünlü isim, yaptığı açıklamada “Ben iyiyim, görüşmeler, toplantılar… Yurt dışına gitmeler, gelmeler. Proje olabilir. Şu an net birşey olmadığı için açıklayamıyorum” sözlerine yer verdi.

Dizide mi Oynayacak?

Kerem Bürsin'in hali hazırda o kadar çok alternatifi var ki nasıl bir hamle ile karşımıza çıkacağı bilinmiyor. Dolayısıyla büyük bekleyiş sürmekte. Yakın zamanda ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verilecektir. Şimdilik oyuncunun projeler için görüşmeye devam edeceği vurgulanmakta.