Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın Bebekleri Hastaneye Kaldırıldı! Aile Panik Oldu!

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın yeni doğan kızı ile ilgili neler biliyoruz? Gündemde bomba etkisi yaratan Leyla bebeğin zatürre olduğu ortaya çıktı. Peki ya ilk müdahaleden sonra sağlık durumu nasıl? Haberi Kenan İmirzalıoğlu'nun menajeri verdi...

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın Bebekleri Hastaneye Kaldırıldı! Aile Panik Oldu!

6 Haziran 2022 Pazartesi 17:10

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın daha yeni kucaklarına aldığı Leyla bebek hakkında çeşitli gelişmeler yaşanmıştı. Hastaneye kaldırılan ve sağlık sorunları olduğu belirtilen bebeğe ilk müdahale yapıldı. Daha sonra Kenan İmirzalıoğlu'nun menajeri tarafından gelen açıklama dikkat çekti.

Bebeğin Sağlık Durumu Nasıl?

Leyla bebeğin zatürre olduğu ve dışarıdan kaptığı enfeksiyon nedeniyle sıkıntı yaşadığı belirtildi. Ancak tedavisi sonrasında gayet sağlıklı olduğu vurgulandı. Gerekli müdahalenin hemen ardından bebekle ilgili problemin olmadığı belirtiliyor. Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın ikinci çocukları daha yeni doğdu. Geçtiğimiz haftalarda müjdelendi ve bu gelişme hayranlar tarafından da an be an takip edildi.

Menajerden Açıklama Geldi!

Kenan İmirzalıoğlu'nun menajeri tüm durumu özetledi. Aile adına konuştu ve bir sıkıntı olmadığını iletti. Basınla bizzat kendisi iletişim kurdu. Dolayısıyla çiftin Leyla bebeği hakkında bir problemin olmadığını öğrendik.