Kenan İmirzalıoğlu Fırsatları Elinin Tersiyle Geri İtti! Hayranları Sitem Etti!

Kenan İmirzalıoğlu, dijital platformda önemli bir dizide başrol oynayabilir. Ünlü oyuncu, kendisine sunulan teklif sonrası kararını verdi. Senaryosunu incelediği dizide oynayacak mı? Disney Plus'ta yayınlanması beklenen diziyle ilgili önemli gelişmeler yaşandı.

Kenan İmirzalıoğlu Fırsatları Elinin Tersiyle Geri İtti! Hayranları Sitem Etti!

20 Mart 2022 Pazar 12:35

Disney Plus, bu yaz itibariyle çeşitli yapımlarla sektöre giriş yapacak. Türkiye pazarında aktif şekilde yer alması bekleniyor. Bunun için de ünlü isimlerle anlaşmalar sağladı. Dolayısıyla Kenan İmirzalıoğlu için de bir görüşme gerçekleştirildi. Kendisine teklif sunuldu ve hangi dizide başrol oynaması istendiği de belirtildi. Senaryoyu okuyan İmirzalıoğlu ise kararını verdi. Yakışıklı oyuncu hangi dizide rol alacak?

Gri Dizisi İçin Teklif!

Yayın hayatına başlayacak olan ve Disney Plus'ta yayınlanacak Gri dizisi, büyük dikkat çekti. Proje için ünlü isimlerle konuşuluyor. Başrol oyuncu kadrosunda yer almak üzere Kenan İmirzalıoğlu'na teklif götürüldü. Başarılı oyuncunun diziyi kabul edip etmediği merak ediliyor.

Senaryoyu Beğenmedi!

Kenan İmirzalıoğlu için pek çok kişi heyecanlıydı ancak başarılı oyuncu senaryoyu beğenmedi. Hal böyle olunca dizide oynanması beklenmiyor. Yine de son bir girişimde daha bulunulacak. Eğer başarılı olunur ise İmirzalıoğlu'nu Gri dizisi başrolünde görebileceğiz. Şimdilik diziye dair pek bilgi sahibi değiliz. Yakında hem konusu hem de oyuncu kadrosu oturacaktır.