Kenan İmirzalıoğlu Eşi Sinem Kobal'ı Boşadı mı? Gerçeği Kenan İmirzalıoğlu Az Önce Açıladı..

Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili son gelişmeler gözler önüne serildi. Başarılı oyuncunun ayrılık haberi nedeniyle Sibel Kobal ile aralarında neler yaşandı merak ediliyor. Hiç beklenmedik gelişme sonrasında oyuncu şok üstüne şok etti. Sosyal medya bu gelişmeyi konuşuyor.

Kenan İmirzalıoğlu Eşi Sinem Kobal'ı Boşadı mı? Gerçeği Kenan İmirzalıoğlu Az Önce Açıladı..

27 Mart 2022 Pazar 15:01

Kenan İmirzalıoğlu, son zamanlarda ayrılık kararı ile gündeme gelmekte. Sinem Kobal ile olan ilişkisinin bittiği iddia edildi. Sosyal medya bu açıklamalar karşısında çılgına döndü. Oyuncunun hayranları böyle bir şeyin nasıl olabileceğini sordu. Dolayısıyla kısa süre içerisinde gerçekler ortaya çıktı.

Sinem Kobal ile Ayrıldı mı?

Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal ile ayrıldığına yönelik iddialar gerçekten ziyade iddia olarak kaldı. Çünkü başarılı oyuncunun ayrılığı eşinden değil dizidendi. Disney Plus'ta oynaması beklenen bir projeden ayrıldığı duyuruldu. Oyuncunun takipçileri, gelişmelerin yanlış anlaşılmasından ötürü çok sinirlendi. Bu nedenle sosyal medya kısa süreliğine karıştı diyebiliriz.

Gri Dizisinde Oynamayacak!

Öte yandan daha önceden kabul ettiği belirtilen Gri dizisi senaryosunu bu sefer kabul etmeyen İmirzalıoğlu, diziden ayrılma kararı aldı. Bu gelişmeyle birlikte kendisinin yakın zamanda farklı bir Disney Plus projesinde oynayabileceği belirtiliyor. Bunu da en kısa sürede öğreneceğiz.