Kenan Doğulu ve Beren Saat Dudak Dudağa Yakalandı! Ödül Töreninde Şok Anlar!

Kenan Doğulu ve Beren Saat'le ilgili bu gelişme çok şaşırttı. Ödül töreninde ikilinin dudak dudağa olan pozları çok konuşulacak. Başarılı şarkıcının doğum günü kutlanırken eşinden hiç beklenmedik kutlama hediyesi geldi. İşte ödül töreni gecesinde yaşanan ve dikkat çeken anlar...

Kenan Doğulu ve Beren Saat Dudak Dudağa Yakalandı! Ödül Töreninde Şok Anlar!

31 Mayıs 2022 Salı 15:40

Kenan Doğulu ve Beren Saat, Elle Türkiye Style Ödül Töreni'ne katıldı. Törenden sonra yapılan sürpriz doğum günü partisi ise dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından ilgilendiği bu törenle birlikte sürpriz anlar meydana geldi. Peki ya Beren Saat, eşinin doğum gününü nasıl kutladı? Gündemde bomba etkisi yaratan gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Kenan Doğulu'yu Dudağından Öptü!

Beren Saat, eşi Kenan Doğulu'yu dudağından öperek onun doğum gününü kutladı. İkilinin son zamanlarda iyi anlaşması gözlerden kaçmıyor. Öte yandan doğum günü partisi eğlenceli anlara sahne oldu. Pek çok kişi yaşananlar karşısında heyecanlandı. Ünlü isimlerin hayranları ise dikkatle partiyi seyretti.

Boşanma Aşamasına Gelmişlerdi

Öte yandan Kenan Doğulu ve Beren Saat'in bundan birkaç sene öncesinde boşanma aşamasına geldikleri biliniyor. Ancak bir şekilde aralarındaki sorunu çözdüler ve barıştılar. Şu sıralar oldukça iyi anlaştıklarını söylememiz gerekiyor.