Kemal Sunal'ın Oğlu Ali Sunal İçimizi Yasa Boğdu! O Görüntüler Ortaya Çıktı!

Kemal Sunal, sosyal medyada yer aldığı bir video ile gündeme geldi. Ali Sunal'a ise o videoyu izleyip izlemediği soruldu. Milyonları duygulandıran video hakkında yorum yapan Ali Sunal, babası için neler söyledi? Sosyal medyadaki şaşırtıcı gelişmelere bir yenisi daha eklendi. İşte Yeşilçam efsanesi hakkında bilinenler...

Kemal Sunal'ın Oğlu Ali Sunal İçimizi Yasa Boğdu! O Görüntüler Ortaya Çıktı!

28 Mart 2022 Pazartesi 14:47

Ali Sunal, Kemal Sunal'ın oğlu olarak tanınıyor. Yaptığı işlerle adından söz ettirse de genel olarak üstadın oğlu olarak hafızalara kazındı. Yeşilçam'ın efsanesi ve değerli oyuncu Kemal Sunal, geçtiğimiz günlerde bir video ile gündeme düşmüştü. Fatih Ürek'in şarkısına eşlik eden Kemal Sunal ve Ali Sunal, oldukça mutlu gözükmekteydi. İkilinin eğlendiği videolar sosyal medyada paylaşılınca herkes duygulandı. Sosyal medya kullanıcıları, onu ne  kadar çok özlediğini aktardı. Bu gelişme ile birlikte Kemal Sunal hayranları düşüncelerini ifade etti.

O Görüntüler Ali Sunal'a Soruldu

Geçtiğimiz günlerde arkadaşı Doğa Rutkay ile gezmekte olan Ali Sunal, kendisine o görüntüler sorulduğunda ise yanıt verdi. Babasını görünce gözyaşlarına hakim olamadığını ve duygulandığını belirtti. Babasının efsane bir sanatçı olması ve topluma örnek teşkil etmesi nedeniyle kendisi de bu yönden gurur duyuyor.

Sosyal Medya Çalkalanmıştı

Öte yandan sosyal medya, Kemal Sunal'ın çeşitli videoları ile çalkalanıyor. Bugün bile yaptığı çeşitli tespitlerle adından söz ettirmeyi başarmakta. Oynadığı filmlerle şok eden gerçekleri gözler önüne seren bir oyuncuydu Kemal Sunal. Dolayısıyla geçmişteki gibi bugün de saygı ile anılıyor.