Kadir İnanır Görmeyeli Çok Zayıflamış! Hayranları Bile Şaştı Kaldı!

Kadir İnanır'ı zayıf halde gören hayranları şok geçirdi. Kendisinin bir anda bu adar kilo vermesi şaşırttı. Ünlü isim, hastanedeki tedavisinin ardından dışarıda gözüktü. Kendisi hakkında çeşitli sorular soruldu. Peki ya ünlü isim nasıl bir açıklamada bulundu? İşte detaylarıyla birlikte yaşananlar...

Kadir İnanır Görmeyeli Çok Zayıflamış! Hayranları Bile Şaştı Kaldı!

14 Ağustos 2022 Pazar 13:34

Kadir İnanır, Yeşilçam'a damgasını vuran filmleri ile adından söz ettiriyor. Ünlü isim,  Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Muğla'da aniden rahatsızlanınca hastaneye kaldırılmıştı. 22 gün süren tedavisinin ardından dışarıda görüntülenince herkes şok oldu kaldı.

Kadir İnanır Çok Zayıflamış!

Basın mensuplarının yanı sıra kendisini sevenler de onun zayıflığını fark etti. Bu gelişme sonrasında çeşitli detaylar gözler önüne serildi. Ünlü ismin 22 günlük tedavisi sonrasında kilo kaybı yaşadığı görüldü. Ancak kilosunun normal seviyede olduğu belirtiliyor.

Soruları Yanıtlamadı

Öte yandan kendisine sorulan sağlık sorularını yanıtlamaması ise şaşırttı. Sportif kıyafetleri ile de dikkatleri üzerine çekti. Kadir İnanır hakkındaki detaylar gözler önüne serildi. Sevilen oyuncudan yakın zamanda bir açıklama gelmesi bekleniyor. Ünlü isimle ilgili merak edilenler yanıt bulacak mı göreceğiz.