Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül Arasında Kıskançlık Krizi Büyüyor

Kadirli Doğulu uzun zaman önce kendisi gibi oyuncu olan Neslihan Atagül ile yollarını birleştirdi. Mutlu evlilikleri ile gündeme gelen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün arasına kara kedi mı girdi? İşte merak edilen her şey haberin detaylarında...

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül Arasında Kıskançlık Krizi Büyüyor

14 Temmuz 2021 Çarşamba 21:37

Uzun zaman önce yollarını birleştirme kararı alan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, en mutlu çiftler arasında yer alıyor. Eşi Neslihan Atagül’ü ne kadar çok sevgisini her fırsatta dile getiren Kadir Doğulu, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Vuslat adlı dizi ile büyük bir hayran kitlesine sahip oldu.

Şubat 2020 tarihinden bu yana televizyonda uzak duran Kadir Doğulu, sessizliğini bozdu. Yetenekli oyuncu Aşkın Tarifi adlı dizide başrol oyuncu olarak oynama kararı aldı. Bunun ardından Kadir Doğulu, ünlü şeflerden dersler aldı.

Kadir Doğulu’nun mutluluğu ikiye katlandı

Kadir Doğulu’nun mutluluğu ikiye katlandı. Aşkın Tarifi adlı dizide şef olarak rol alan Kadir Doğulu, oyunculuktan sonra en çok sevdiği mesleğin aşçılık olduğunu dile getirdi. Bundan dolayı oyunculuk içerisinde aşçı rolünü canlandırdığı için mutluluğunun ikiye katlandığını ifade etti.

Yetenekli oyuncu Kadir Doğulu, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Aşkın Tarifi dizisinde Serra Arıtürk ile başrolü paylaşıyor. Hatta yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu, geçtiğimiz günlerde partneri Serra Arıtürk ile dizinin romantik dakikalarını sosyal medyadan paylaştı.

Kadir Doğulu hayranlarından büyük tepki aldı

Kadir Doğulu hayranlarından büyük tepki aldı. Bu paylaşımın ardından Neslihan Atagül hayranları, Kadir Doğulu’ya tepki üstüne tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları Kadir Doğulu’nun evli olduğunu ve bu tür paylaşımın yanlış olduğunu savundu.

Hatta Kadir Doğulu’nun set dışında Serra Arıtürk ile samimi pozları da tepki topladı. Kullanıcılar Kadir Doğulu’nun Kara Sevda adlı dizide Neslihan Atagül’ü Burak Özçivit’ten kıskandığını hatırlattı.