İsmail Küçükkaya Fox TV Çalar Saat'ten Kovuldu mu? Açıklama Resmi Olarak Geldi!

İsmail Küçükkaya, bir süredir Fox TV'de gözükmüyor. Kendisinin sunduğu Çalar Saat programını artık İlker Karagöz devraldı. Peki İsmail Küçükkaya programa veda mı etti? Fox TV'den ayrıldığına yönelik haberler çıktı. Kısa süre içerisinde ünlü isim hakkında bir açıklama geldi.

İsmail Küçükkaya Fox TV Çalar Saat'ten Kovuldu mu? Açıklama Resmi Olarak Geldi!

12 Nisan 2022 Salı 21:27

Fox TV'de program sunmakta olan İsmail Küçükkaya, yıllardır her sabah Çalar Saat programını sunuyor. Ancak kendisi son zamanlarda ekrana gelmemekte. Dolayısıyla bayrağı İlker Karagöz'ün devraldığı görüldü. Oldukça büyük bir kitleye hitap eden İsmail Küçükkaya, kaliteli anlatımı ile izleyicilerin beğenisini kazanmakta. Dolayısıyla kendisini ekranlarda göremeyen pek çok kişi nereye gittiğini merak etti. Sonradan ortaya çıkan gelişmeye göre ise ünlü isim hakkında bilgi verildi. Sevilen sunucu programdan ayrıldı mı?

İsmail Küçükkaya Nerede?

İsmail Küçükkaya'nın geçici olarak ABD'ye tatile gittiği öğrenildi. Bir anda ortalıktan kaybolan sunucu hakkında pek çok iddia ortaya atılmıştı. Kimilerine göre Fox TV'den ayrıldığı ve bir daha dönmeyeceği dahi iddia edildi. Ancak söz konusu haberler asılsız çıktı. Ünlü ismin şu sıralar tatilde olduğu belirtiliyor.

En Kısa Sürede Dönecek!

Öte yandan tatili bittikten sonra ekranlara döneceği bilgisi iletildi. Kendisi en yakın zamanda ekran karşısında olacaktır. Merak edilen bu gelişme de yanıt bulduğuna göre yüz binlerce kişi rahat nefes alabilir. Yıllarını Çalar Saat programına veren İsmail Küçükkaya, Fatih Portakal ile olan mükemmel uyumu ile biliniyordu.