İrem Derici'den Üzücü Haber Geldi! İrem Derici Henüz Bir Açıklama Yapmadı!

Cem Belevi ve İrem Derici'nin aşkı beklenenden kısa sürdü. İkili oldukça mutluydu ve sosyal medyadaki birlikteliklerini görebiliyorduk. Ancak yaşanan gelişme ile birlikte ayrıldıkları ortaya çıktı. Sosyal medyadan birbirlerini sildikleri görüldü. Üstelik İrem Derici'den hakaretli bir paylaşım geldi.

İrem Derici'den Üzücü Haber Geldi! İrem Derici Henüz Bir Açıklama Yapmadı!

24 Mart 2022 Perşembe 15:21

İrem Derici ve Cem Belevi arasındaki ilişkinin sona erdiği belirtiliyor. İkili Hollanda'ya tatile gitmişti. Aralarındaki aşk fazlasıyla yoğundu. Düzenli olarak birlikte paylaşım yapıyorlardı. Dolayısıyla aralarında yaşanan gelişmeye bakacak olursak evlenecekleri bile söylenebilirdi. Takipçileri de bu gelişmeden memnundu. Ancak yaşanan son olaylar bardağı taşırdı. İkilinin artık ayrıldığı belirtiliyor.

Fotoğraflar Silindi!

Cem Belevi ve İrem Derici'nin birbirleriyle çekildikleri fotoğrafı sildiği söyleniyor. Dolayısıyla ilişkilerinin tamamen bittiği düşüncesi ortaya çıktı. Peki ikili bu haldeyken güncel gelişmelerde neler yaşanacak? İrem Derici'nin sosyal medyadan hakaret dolu paylaşımı gözden kaçmadı.

İrem Derici Kime Kızdı?

İrem Derici'nin bavulunu alıp giden kişi için söylediği sözler gündem oldu. Üstelik ilişkileri bittikten sonra böyle bir paylaşım yapması şaşırttı. İrem Derici'nin bavulunu alıp giden kişinin kim olduğu merak edildi. Cem Belevi'den mi söz ettiği bilinmiyor.