İrem Derici Takipçisine Servetiyle İlgili Sır Verdi!

İrem Derici, yaptığı açıklama ile gündeme bomba gibi düştü. Öyle ki takipçileri de bu açıklamaları ilgi ile takip ediyor. Birine verdiği yanıt sonrasında şok üstüne şok yaşattı. Estetiksiz halini paylaşana bir takipçisini yerin dibine soktu. İşte ünlü şarkıcının yaptığı açıklama...

İrem Derici Takipçisine Servetiyle İlgili Sır Verdi!

13 Temmuz 2022 Çarşamba 22:50

İrem Derici, sosyal medyada aktif olarak yer almakta. Zaman zaman kendisine yanıt veren takipçilerine veya onu paylaşanlara yanıt vermekten çekinmiyor. Dobralığını geçtiğimiz gün de konuşturdu. Yaptığı açıklama ile yüzlerde tebessüm oluşturdu. Ünlü isim, verdiği yanıtla daha çok konuşulacağa benziyor.

Estetiksiz Hali Paylaşıldı!

Bir sosyal medya kullanıcısı, İrem Derici'nin hem estetiksiz hem de estetikli halini paylaşarak "estetikten önce  / estetikten sonra" yazdı. Bu paylaşımı gören İrem Derici ise herkesi şaşırtacak bir açıklamaya yer verdi. Çok konuşulan bu açıklama ile birlikte merak edilen bir soru da yanıt buldu.

Hep Zengin Olduğunu Söyledi!

Estetiksizken de zengin olduğunu belirten İrem Derici, şok eden bir itirafta bulundu. Ünlü ismin yaptığı bu açıklama ile beraber merak edilen bir soru yanıtlandı. Çünkü daha önceden de gelir durumu soruluyordu. Kullanıcıya "Kuşum maalesef ben hep zengindim. Doğru doktor diyelim" şeklinde yanıt vererek bir kez daha gündeme düştü. Dolayısıyla kendisinin bu kadar etkin bir şekilde sosyal medyayı kullanması sevenlerinin dikkatini çekiyor.