İrem Derici Eski Aşkı Cem Belevi İçin Yaptığı Açıklama Ağızları Açık Bıraktı!

İrem Derici, Cem Belevi ile aşkı sona erdikten sonra birbirleri hakkında çeşitli açıklamalar yaptılar. Bu gelişme sonrasında İrem Derici öyle yorumlarda bulundu ki pek çok kişi hak verdi. Sosyal medyada bir anda konuşulmaya başlandı. Aldatıldığı ve kandırıldığı iddialarını nasıl kanıtladı?

İrem Derici Eski Aşkı Cem Belevi İçin Yaptığı Açıklama Ağızları Açık Bıraktı!

17 Mayıs 2022 Salı 17:41

 

İrem Derici, Cem Belevi için yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Aldatıldığını söyleyen İrem Derici, Cem Belevi'nin iddialarına da yanıt verdi. Kendisi ısrarla öyle bir şey yaşanmadığını belirtse de gündemde bambaşka şeyler konuşuluyor. Eski sevgilisinin kendisi için mağdur edebiyatı yaptığını belirtmesi üzerine İrem Derici'den şok açıklamalar geldi. Yaptığı açıklamada kendisinin edebiyat üzerine yayınladığı eserlerine değindi.

 

Edebi Eserleri Örnek Gösterdi!

İrem Derici, yaptığı açıklamada edebi eserleri örnek göstererek kandırma ve psikoloji üzerine yazdığı çeşitli yazıları vurguladı. Böylelikle Cem Belevi'nin kendisini kandırdığını ve yalan söylediğini de ima etti. Üstelik aldatılma haberinin ardından erkeklerin tümüne karşı aynı tavrı takınmayacağını belirtti.

Erkekler İçin Konuştu!

İrem Derici, yaptığı açıklamada herkesi şaşırtacak sözler kullandı. Sosyal medyayı sallayan bu açıklamasıyla birlikte büyük takdir gördü. Derici, "Buradan söylüyorum. Aşka küsmedim. Köpek gibi sevmeye ve insanlara inanmaya devam edeceğim. Çünkü bir kişinin iblisliğini bütün erkek milletine atmak olmaz." sözlerini sarf etti. Erkek milletinin tümünü bir kişiye göre değerlendirmeyeceğinin altını çizdi.