İmge'nin Paylaşımı Voleybolcu Ebrar Karakurt'u Resmen Çıldırttı!

Ebrar Karakurt ve İmge'nin yaşadığı ayrılık gelişmesine ilişkine son olaylar çok şaşırttı. Çünkü İmge'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Oldukça çekici ve cesur bir poz paylaşan ünlü isim, ağızları açık bıraktı. Ebrar Bozkurt'un bu paylaşıma tepkisi ne oldu? İşte son dakika Ebrar Bozkurt ve İmge gelişmesi...

İmge'nin Paylaşımı Voleybolcu Ebrar Karakurt'u Resmen Çıldırttı!

13 Şubat 2022 Pazar 17:00

Ebrar Karakurt ve İmge geçtiğimiz günlerde yeniden barışmıştı. Ancak bu sefer kesin olarak ayrıldıkları dile getiriliyor. Sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını da sildiler. Bu gelişme nedeniyle pek çok kişi ikilinin neden ayrıldığını merak etti. Çünkü magazin gündemine de sık sık yansıyan bir ilişkiydi. Şimdi ise aralarının bozuk olduğu belirtiliyor. Ancak İmge, ayrılık sonrası öyle bir paylaşıma imzasını attı ki herkes şaşkınlık yaşadı. Dekolteli ve sütyensiz fotoğraf sonrasında ne gibi gelişmeler yaşandı?

Fotoğraf Dikkat Çekti!

İmge, sütyensiz fotoğrafı ile sosyal medyayı adeta salladı. Ebrar Bozkurt olan ilişkisi bittikten sonra paylaşması ise dikkat çekti. Ayrıca fotoğrafa gelen bir yorum da neler oluyor dedirtti. Vakıfbank Spor Kulübü'nde oynayan Tuğba Şenoğlu, fotoğrafa övgü dolu yorum attı. Çok beğendiğini belli etmesi dikkat çekti. Ebrar Bozkurt'un bu yorumu görüp görmediği merak ediliyor.

Yeni Barışmışlardı

Öte yandan Ebrar Karakurt ve İmge ilişkisinin daha birkaç gün öncesinde yeniden başladığı biliniyordu. Ancak gelinen noktada ikili de birbiri ile geçinemeyeceğini fark etti ve ayrılmayı tercih etti.