İlyas Salman'dan Acı Haber Geldi! Ünlü Oyuncunun 2 Yıl Hapsi İsteniyor!

İlyas Salman hakkında hapis isteminde bulunuldu. Yaptığı açıklamada "akılsız halk" kelimesini kullanmasıyla birlikte büyük tepki çekmişti. Sonrasında ise hakkında mütalaa verildi. İşte güncel gelişmeler ve İlyas Salman ile ilgili merak edilenler haberimizde...

İlyas Salman'dan Acı Haber Geldi! Ünlü Oyuncunun 2 Yıl Hapsi İsteniyor!

14 Eylül 2022 Çarşamba 12:41

İlyas Salman'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım sonrası hakkında hapis isteminde bulunuldu. Öte yandan ünlü oyuncunun kullandığı bir kelime pahalıya patlayabilir. İfadesindeki detaylara değinildi ve mütalaa açıklandı.

Mütalaa Açıklandı!

Mütalaada İlyas Salman'ın "akılsız halk" dediği için "Türk Milletini Aşağılama" suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapsi isteniyor. Bu noktada nasıl bir gelişme yaşanacak merak konusu haline geldi. Söz konusu paylaşımın hemen ardından yaşananlar gözler önüne serilmişti. Pek çok kişi neler olduğuna anlam dahi vermemişti. Şimdi ise mütalaanın açıklanmasıyla birlikte çeşitli detaylara yer verildi.

Sosyal Medyada Tepki Çekti

Öte yandan İlyas Salman'ın yapmış olduğu paylaşım sosyal medyada tepki çekti. Bu gelişme ile birlikte neler olacağı merak konusu haline geldi. Yakın zamanda İlyas Salman için istenen hapis istemine dair çeşitli detaylara yer verilecektir. Güncel olarak neler yaşanacağını sizlere aktarmaya devam edeceğiz.