İbrahim Tatlıses'ten Yeni Asena Hamlesi Geldi!

İbrahim Tatlıses, sosyal medyayı öğrenmeye başladı. İnternette Asena'yı takip ettiği ortaya çıktı. Asena'nın videosunu beğendi ve belki de farkında bile değildi. Peki ünlü isim Hasan Dere ile evli olan Asena'yı hala unutamadı mı?

İbrahim Tatlıses'ten Yeni Asena Hamlesi Geldi!

7 Mart 2022 Pazartesi 22:39

İbrahim Tatlıses'in, bir dönem sevgili olduğu Asena'yı unutamadığı ortaya çıktı. Hasan Dere ile evli olan Asena, eşi ile paylaştığı videoda dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Videoyu izleyenler ve beğenenlere baktığımızda ünlü sanatçıyı görüyoruz. İbrahim Tatlıses'in teknoloji ile olan alakadarlığını az çok bilmekteyiz. Dolayısıyla sosyal medyaya da yavaş yavaş el atması nedeniyle dikkat çekti. Çeşitli operasyonlarla daha genç gözüken ve İbo Show programı ile ekranlara dönen Tatlıses, bu işlemlerden sonra sosyal medyayı da öğrenmeye çalıştı.

Asena'yı Takip Ederken Yakalandı!

Öte yandan Asena'nı profiline girerek videoyu izlediği ve beğendiği iddia ediliyor. Haliyle bu durum büyük dikkat çekti. Asena'yı hala unutamadığına yoruldu. Asena'dan sonra yaptığı evliliklerle gündeme gelen Tatlıses, son zamanlarda ise çocukları ve torunları ile adından söz ettiriyor.

 Asena'ya Şiddet Uygulamıştı

Öte yandan tartışmalı şekilde biten ilişkileriyle birlikte Asena'ya şiddet uyguladığı da öne sürüldü. Asena'yı kanlar içerisinde bıraktığı belirtildi. Ayrıca Asena, aldatıldığını da söyledi. Böylesine kötü sona eren bir ilişkiden sonra bile İbrahim Tatlıses'in onu hala unutamadığı düşünülüyor.