İbrahim Tatlıses'ten Uzun Aradan Sonra İlk Defa Sevindiren Haber Geldi!

Sesi ve sahip olduğu şarkılarla adından sıklıkla söz ettiren İbrahim Tatlıses, yalnızca televizyonculuk ve sanat alanında değil birçok sektörde patronluğunu sürdürüyor. Birden çok sektöre imza atan ve binlerce kişinin istihdam edilmesini sağlayan Tatlıses, şimdilerde kendisini çok heyecanlandırdığını söylediği yeni bir girişime imza atıyor.

İbrahim Tatlıses'ten Uzun Aradan Sonra İlk Defa Sevindiren Haber Geldi!

2 Şubat 2022 Çarşamba 15:51

Ünlü türkücü, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bir alışveriş merkezi açacağını ve bu merkezde birçok kişiye istihdam sağlanacağını gururla duyurdu. Bu haber, ilçe halkı tarafından da sevinçle karşılandı. Şu an için Tatlıses’in alışveriş merkezinin net açılış tarihi bilinmiyor.

İbrahim Tatlıses Kendisini Heyecanlandıran Girişimini Açıkladı!

Şarkılarıyla müzik sektörüne damga vuran ve oyunculuğuyla Yeşilçam’ın efsane isimlerinden biri olmayı başaran İbrahim Tatlıses, başka alanlarda da girişimlerine devam ediyor. 70 yaşındaki usta şarkıcı, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bir alışveriş merkezi açacağını duyurdu. Alışveriş merkezi projesine iki yıl içerisinde başlanacağını belirten Tatlıses, alışveriş merkezinde 1000 adet mağaza, restoran, oyun alanı gibi yerlerin olacağını belirtti. Ayrıca Tatlıses, uzun zaman sonra ilk defa bu kadar heyecanlandığı bir projeye imza atacağını ifade etti.

Usta Sanatçı Yeni Girişimiyle İlgili Açıklamalarda Bulundu!

Kazandığı ihaleden sonra basın mensuplarına açıklama yapan Tatlıses, ‘’Bu proje beni çok heyecanlandırmıştı. Binlerce kişi iş sahibi olacak. Mükemmel bir proje. Büyük kentlerde artık yaşanmıyor ama Burhaniye yaşanacak bir yer. Oraya böyle bir alışveriş merkezi kazandırmak çok değerli.’’ ifadelerini kullandı.