İbrahim Tatlıses'ten Oğlu Ahmet Tatlı'ya Açık Çağrı

İbrahim Tatlıses, herkesi şaşırtacak bir açıklamaya imzasını attı. Oğlu hakkında konuşurken değindiği kelimeler dikkat çekiciydi. Hakkında akli dengesi bozuk iddiaları üzerine bir açıklamada bulundu. Peki ya bu sefer neler söyledi? İşte Ahmet Tatlıses'e gönderme solu sözler...

İbrahim Tatlıses'ten Oğlu Ahmet Tatlı'ya Açık Çağrı

26 Temmuz 2022 Salı 10:52

Oğlu Ahmet Tatlıses ile problemler yaşayan İbrahim Tatlıses, tartışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İkili arasındaki gelişmeler gözler önüne serilmekte. Söz konusu atışmaları mahkemeye kadar taşınmıştı. Öyle ki oğlunun babası için akli dengesi yerinde olmadığı nedeniyle vasilik davası açtığı bilinmekte. İbrahim Tatlıses'in taşınmaz varlıklarına geçici süre el konulması da gündemde bomba etkisi yarattı. Ahmet Tatlıses'in, vasilik davasının ara kararını kazanmış olması gözler önüne serildi. Ünlü sanatçı ise konserdeki açıklaması ile herkesi şaşırttı.

İbrahim Tatlıses'ten Göndermeli Açıklama!

İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'i kastederek önemli bir açıklamada bulundu. Ünlü isim, “Bana ‘akli dengesi yerinde değil’ diyorlar. E be geri zekâlılar. Aklı yerinde olmayan birisi bu kadar şarkıyı ezbere bilir mi?” ifadesine yer verdi. Dolayısıyla akli dengesinin yerinde olduğunu söyledi. Bu gelişmenin hemen ardından neler yaşanacağı ise merak konusu oldu.

Dava Henüz Sürüyor!

Davanın henüz tam anlamıyla sonuçlanmadığı ve devam ettiği belirtildi. Hatırlanacağı üzere ünlü sanatçı, oğlu için şirketin kasalarını boşalttığını iddia edecek kadar büyük konuşmuştu. Dolayısıyla bu açıklamaların hemen ardından neler yaşanacağı merak konusu haline geldi.