İbrahim Tatlıses'in Oğlu Boşanıyor Mu? İdo Tatlıses Herşeyi Sildi Attı!

İbrahim Tatlıses'in oğlu ile ilgili yaşanan gelişme şok etkisi yarattı. İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli ayrılacak mı? İkilinin boşanacağı iddia ediliyor. Sosyal medyada aniden silinen fotoğraflar güncel gelişme olarak karşımıza çıktı. Şimdi ise neler yaşanıyor hep birlikte göz atalım...

İbrahim Tatlıses'in Oğlu Boşanıyor Mu? İdo Tatlıses Herşeyi Sildi Attı!

17 Şubat 2022 Perşembe 23:24

İdo Tatlıses, geçtiğimiz yıl Yasemin Şefkatli ile evlenmişti.2021 yılında evlenen çiftin şu sıralar aralarının bozuk olduğu iddia ediliyor. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra sosyal medyadaki hareketleri de yakından takip edilmekte. Peki ikilinin ayrılacağı nasıl anlaşıldı? En azından iddialar doğrultusunda neler yaşanabileceği hakkında bilgiler vereceğiz. Çünkü ikilinin uzun süredir gündemde olduğunu görmekteyiz. İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ayrılıp ayrılmayacağına ilişkin sosyal medya ipuçları gözler önüne serildi.

Fotoğrafları Sildiler!

İdo Tatlıses, paylaşmış olduğu fotoğrafla birlikte altına düştüğü notu bir anda sildi. Eşi Yasemin Şefkatli hakkında güzel sözler sarf eden ünlü isimi, aşkını itiraf etmişti. Eşini o kadar çok sevdiğini belirtiyordu ki son zamanlarda bunu nispeten daha az yaptığı görüldü.

Sevgililer Günü'nü de Kutladı

Sevgililer Günü'nü sosyal medyadan birlikte kutlayan ikili, birbirlerinin hikayesini paylaştı. Aralarının iyi olduğu düşünülse de sosyal medyada fotoğraf silme hamlesinin arkasındaki olay bilinmiyor. Perde arkası tahmin edilemediği için aralarının bozuk olup olmadığı merak edildi.