İbrahim Tatlıses'in Oğlu Ahmet Tatlı Hastalığı Hakkında Açıklama Geldi!

Ahmet Tatlı'nın geçirdiği beyin ameliyatı sonrasında tümörle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Ahmet Tatlı, yaptığı açıklama ile milyonları duygulandırdı. İbrahim Tatlıses'in hastaneye dahi gitmemesi dikkat çekti. Peki babası için neler söyledi? İşte sağlık durumu hakkında yaptığı kritik açıklama...

İbrahim Tatlıses'in Oğlu Ahmet Tatlı Hastalığı Hakkında Açıklama Geldi!

24 Mart 2022 Perşembe 23:57

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Ameliyat sonucunu kamuoyu ile paylaşan ünlü isim, herkesi şaşırttı. İbrahim Tatlıses ile küs olduğu biliniyor. Peki sosyal medyadan nasıl bir açıklamada bulundu? Merak edilen gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor. Üstelik Adalet Sara'nın paylaşımı da çok konuşuldu.

Ahmet Tatlı'nın Durumu Nasıl?

Ahmet Tatlı'nın sağlık durumu bir süredir merak ediliyordu. Ünlü isim, yaptığı açıklamada “Herkese Merhaba… Aylardır süren ve bitmek bilmeyen baş ağrım ile birlikte seyir eden görme problemimin ardından yapılan tetkikler sonucu beyin tümörü sebebiyle ve doktorlarımızın kararıyla geçen hafta riskli bir ameliyat geçirdim. Önce Allah’ın, sonra kıymetli doktorlarımızın sayesinde 6 saat süren operasyon başarıyla sonuçlandı. Var olan tümör alındı ve doktorlarım tarafından kötü bir sonuç düşünülmese de biyopsiye gönderildi” sözlerine yer verdi.

İbrahim Tatlıses'ten Ses Yok!

Öte yandan babası İbrahim Tatlıses'in konuya ilişkin ses çıkarmadığı ve açıklamada dahi bulunmadığı belirtiliyor. Hastaneye ziyarete gelmediği bilgisi de iletildi. Bu nedenle aralarındaki küslüğün ne kadar derin olduğu gözler önüne serildi.