İbrahim Tatlıses'in Herkesten Gizlediği Bir Çocugu Daha Ortaya Çıktı! İbo Kendini Resmen Ele Verdi

İbrahim Tatlıses ve kızı Melek Zübeyde Akkaş çok merak ediliyor. Kızının çok fazla görüntüsü olmadığı için küçüklükten bu yana nasıl değişti ortaya çıktı. Üstelik Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses'in kızı olarak bilinen Melek Zübeyde Akkaş hakkında bilinmeyenleri yazacağız. Anne ve babasına çok benziyor.

İbrahim Tatlıses'in Herkesten Gizlediği Bir Çocugu Daha Ortaya Çıktı! İbo Kendini Resmen Ele Verdi

9 Şubat 2022 Çarşamba 23:41

İbrahim Tatlıses'in Perihan Savaş'tan olan kızı merak edildi. Melek Zübeyde Akkaş'ın uzun süredir ekranlarda gözükmediği belirtiliyor. İbrahim Tatlıses, Perihan Savaş'la film çekimleri esnasında tanışmıştı. Daha sonra evlenen ikilinin kızı Melek Zübeyde Akkaş hakkında bazı gelişmeler yaşandı. İbrahim Tatlıses'in kızının televizyonda gözükmesini istememesi dikkat çekti. Medyadan uzakta yetiştirilmesi kendisi açısından da iyi bir gelişmeydi. Çünkü genç yaşlardan itibaren medyaya fazla maruz kalan kişiler farklı bir yaşantıya maruz kalabiliyor. Peki Melek Zübeyde Akkaş şu an ne iş yapmaktadır? Kendisinin en son görüldüğü andan söz edeceğiz.

İdo'nun Düğünündeydi!

Tatlıses ailesinin buluştuğu İdo düğünü büyük dikkat çekmişti. Melek Zübeyde Akkaş'ın da orada gözüktüğü ve fotoğrafının olduğunu gördük. Dolayısıyla en son göründüğü vakit bile birkaç sene öncesini kapsıyor. Kendisini görenler aynı annesine ve babasına benzetti. İkiliye çok benzediği söyleniyor.

Babasına Çekmiş!

Babasına olan benzerliği ise tekrardan gündeme taşıntı. Melek Zübeyde Akkaş ve İbrahim Tatlıses'in arası oldukça iyi. Genel olarak iyi anlaştıkları belirtilmekte.