İbrahim Tatlıses'in Eski Eşi Ortaya Çıktı! İBO'nun Eski Eşini Görenler Şok Oldu..

Ayşegül Yıldız İbrahim Tatlıses'in eski eşi olarak bilinmekte. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken ünlü isim, öyle bir paylaşımda bulundu ki herkes şaşırdı. Gündeme bomba gibi düşen bu haber sonrasında merak edilenler yanıt bulacak.

İbrahim Tatlıses'in Eski Eşi Ortaya Çıktı! İBO'nun Eski Eşini Görenler Şok Oldu..

10 Mayıs 2022 Salı 23:56

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız, öyle bir poz verdi ki görenler bir daha baktı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Tatlıses ile 2013 yılında boşanan Ayşegül Yıldız, dikkatleri üzerine çekmişti. Şu sıralar ne yaptığı merak edilmekte. Makyajsız hali ile fotoğraf paylaşmasına rağmen oldukça güzel bir poz verdiği görülüyor.

Güzelliğiyle Göz Kamaştırdı!

Ayşegül Yıldız, güzelliği ile göz kamaştırmayı ihmal etmiyor. Hakkında yapılan paylaşımla beraber şaşırtıcı gerçekler ortaya çıktı. Ünlü isim hakkında merak edilenler yanıt buldu. Söz konusu gelişmeler ve çok daha fazlası ise masaya yatırılacak. Tatlıses ve Yıldız'ın kızları da büyümeye devam ediyor.

Elif Ada Büyüyor!

Öte yandan İbrahim Tatlıses'in de zaman zaman bahsettiği en küçük kızı Elif Ada, gittikçe büyüyor. Program sunarken ara sıra kızından söz etmeyi ihmal etmeyen Tatlıses, Ayşegül Yıldız ile olan evliliğinden olan kızını ayrı bi seviyor. Dolayısıyla Ayşegül Yıldız'ın paylaşımlarında sık sık Elif Ada da aranmakta.