İbrahim Tatlıses'in Bilinmeyen Çocukları ve Torunları Ortaya Çıktı! İbrahim Tatlıses'in Kaç Çocuğu ve Torunu Var?

İbrahim Tatlıses'in toplamda kaç evlilik yaptığı ve kaç çocuğu olduğu merak edildi. Torun sayıları da ortaya çıktı. İmparator, son dönemde ilk evliliğinden olan çocuğu ile gündeme gelmekte. Tartışmaları bir türlü son bulmuyor. Adalet Sara ile olan evliliğine de değiniyoruz.

İbrahim Tatlıses'in Bilinmeyen Çocukları ve Torunları Ortaya Çıktı! İbrahim Tatlıses'in Kaç Çocuğu ve Torunu Var?

9 Mart 2022 Çarşamba 16:32

İbrahim Tatlıses, bu zamana kadar yaptığı evlilikler ve sahibi olduğu çocuklarla gündeme geliyor. Kendisinin 2 resmi 2 de dini nikahla olmak üzere 4 evliliği vardır. Haliyle bu evliliklerden sonra sahibi olduğu çocuklar da merak edildi. Torun sayısı da ortaya çıkınca herkes şaşırdı. İmparator İbrahim Tatlıses'in ailesi oldukça kalabalık.

Kaç Çocuğu Var?

İbrahim Tatlıses'in toplamda 7 çocuğu vardır. 9'da torunu olan ünlü ismin ilk evliliği de merak ediliyor. Adalet Sara ile evlenen Tatlıses, şu sıralar ilk evliliğinden olan çocukları ile adından söz ettirdi. Sosyal medyada sık sık hakkında paylaşımlar yapıldığı belirtiliyor. Dolayısıyla İbrahim Tatlıses'in hakkında bilinmeyenler de ortaya çıkmakta.

Adalet Sara ile Evlenmişti!

İlk evliliği olan Adalet Sara'dan toplamda 3 çocuğu bulunmakta. Gülden, Gülşen ve Ahmet isimlerini koyan eski çift, birkaç yıl süren evliliklerinin ardından boşanmışlardı. Ayrıca Ahmet ile yaşadığı tartışma sonrasında da magazin haberlerindeki yerini korudu. Baba oğulun bir yılı aşkın süredir küs olduğu belirtiliyor. Hatta Ahmet'in beyin ameliyatında bile İbrahim Tatlıses oğlunu ziyarete gelmemişti. Dolayısıyla yaşanan bu gelişme gözler önüne serildi.