İbrahim Tatlıses'e Veliahtından Mahkeme Şoku! İBO'yu Resmen Mahkemeye Verdi

Ahmet Tatlıses, İbrahim Tatlıses için davaya hazırlanıyor. Mahkemeye verdiği babası yerine vasi tayini isteyecek. Avukattan gelen açıklama herkesi şok etti. Son zamanlarda ikili arasında çeşitli atışmalar vardı. İbrahim Tatlıses, oğluna hırsız damgası yapıştırmıştı. Son olaylar şok etkisi yarattı.

İbrahim Tatlıses'e Veliahtından Mahkeme Şoku! İBO'yu Resmen Mahkemeye Verdi

30 Haziran 2022 Perşembe 23:55

Ahmet ve İbrahim Tatlıses arasındaki gerilim gittikçe artıyor. İbrahim Tatlıses, evine büyü yapıldığını iddia ederek oğlu Ahmet'i ve eski eşini hedef göstermişti. Üstelik bu açıklamasıyla birlikte kendisi vurulduğunda oğlunun şirket kasasını boşalttığını belirtmişti. Yapılan açıklamalarla birlikte Ahmet Tatlıses'ten vasi tayin hamlesi geldi. Bu noktada dava edeceğini vurguladı ve mahkemeye gideceğini söyledi. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Merak edilen sorular yanıt buluyor.

Ahmet Tatlıses'ten Vasi Tayin İsteği!

Ahmet Tatlıses, dava açtığını duyurarak vasi tayin edilmesi için uğraşacaklarını belirtti. İbrahim Tatlıses ile ilgili atılan bu adım dikkat çekiyor. Pek çok kişi gelişmeleri sosyal medya üzerinden takip etmekte.

Avukatından Açıklama Geldi!

Öte yandan Ahmet Tatlıses'in avukatı, yaptığı açıklama ile detayları paylaştı: "Müvekkil Ahmet Tatlıses , babası İbrahim Tatlıses ile aralarında özellikle son dönemde kamuoyuna yansıyan İbrahim Tatlıses tarafından yöneltilen haksız suçlamalar ve ağır ithamlar sonucunda babasının, çevresindeki aileden olmayan art niyetli şahıslar tarafından ciddi bir biçimde yanlış ve düşmanca yönlendirildiği bu durumun farkında olmayıp doğru olanı tahlil edemediği düşüncesine kapılmıştır. Sn İbrahim Tatlıses'in yaşam kalitesini ve elde edilen kazanımlarını korumak amacı ile TMK 405-406 maddeleri gereğince kısıtlanması ve buna bağlı olarak İbrahim Tatlıses'ten maddi ve manevi menfaat sağlaması mümkün olmayan Mahkeme tarafından belirlenecek bir kişinin kendisine vasi olarak atanması talepli dava açmış bulunmaktayız. Bahse konu olay ile ilgili gelişmelerden kamuoyu bilgi sahibi edilecektir."