İbrahim Tatlıses'e Mahkemeden Üzücü Haber Geldi! Oğlu Açtığı Davayı Kazandı!

İbrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlıses arasındaki gelişmeler dava ile sonuçlanmıştı. Babasının akıl sağlığından şüphe eden Ahmet Tatlıses, herkesi şaşırtacak bir hamlede bulundu. Babasının varlıklarına vasi atanması gerektiğini belirtti. Mahkemeye giden Ahmet Tatlıses, davanın sonuçlanması ile gündeme geldi.

İbrahim Tatlıses'e Mahkemeden Üzücü Haber Geldi! Oğlu Açtığı Davayı Kazandı!

9 Temmuz 2022 Cumartesi 19:42

İbrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlıses arasındaki gelişmeler dikkat çekiyor. Oğlu ile ilgili önemli iddialarda bulunan İbrahim Tatlıses, kendisinin vurulduğunda oğlunun kasayı boşalttığını dahi söylemişti. Bu kadar büyük konuşmasının hemen ardından oğlundan büyük hamle geldi. Babasının akıl sağlığından şüphe ettiğini söyledi ve babasına vasi atanması için dava açtı. Dava sonuçlarını duyan pek çok kişi böyle bir sonuç beklemiyordu.

Akıl Sağlığı Yerinde mi?

Öte yandan İbrahim Tatlıses'in eski sevgilisinden ayrılma nedeni olarak da evine büyü yapıldığını söylemesi dikkat çekmişti. Bunun için de oğlunu ve eski eşini suçladı. Dolayısıyla Ahmet Tatlıses de babasının akıl sağlığından şüphelendi. Yaşanan bu gelişme ile birlikte merak edilenler tek tek ortaya çıktı.

Taşınmaz Varlıklarına Şerh Konuldu!

İbrahim Tatlıses'in taşınmaz varlıklarına şerh konulduğu ortaya çıktı. Bu gelişme ile birlikte pek çok kişi şok oldu. Ahmet Tatlıses'in lehine sonuçlanan davada başka ne gibi detaylar oraya çıkacak zamanla sizlerle paylaşacağız.