İbrahim Tatlıses ve Oğlu Ahmet Tatlı Birbirine Girdi! İbrahim Tatlıses Yoğun Bakımdan Çıkan Oğlunu Hedef Aldı!

İbrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlı arasındaki gerilim git gide artıyor. İkili arasında yaşanan tartışmalara bir yenisi daha eklendi. Anne Adalet Sara'nın da katıldığı tartışmada neler oldu? Göndermeli paylaşımlarda bulunarak birbirlerini hedef aldılar. İşte baba oğul arasında yaşanan tartışma...

İbrahim Tatlıses ve Oğlu Ahmet Tatlı Birbirine Girdi! İbrahim Tatlıses Yoğun Bakımdan Çıkan Oğlunu Hedef Aldı!

23 Şubat 2022 Çarşamba 18:46

İbrahim Tatlıses, Ahmet Tatlı'nın ameliyat olacağı vakit kendisini hiç aramadığı ortaya çıktı. Baba oğulun arasının bozuk olması gündeme düştü. İkili birbiri hakkında göndermeli sözler söyledi. İbrahim Tatlıses'in kimsenin sorumluluğunu almayacağını belirttiği sözleri dikkat çekti. Eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlı'dan ise cevap gecikmedi. Üçlü arasında yaşanan göndermeli sözler sosyal medyanın gündeminde yerini aldı.

Ahmet Tatlı'dan Olay Sözler!

Ahmet Tatlı, babası hakkında bazı ifadelere yer verdi. İddialara göre İbrahim Tatlıses'i hedef alan açıklamalarda bulundu. Babasının kötü olmayı tercih ettiğini ve ellerinden geleni yapmalarına rağmen düzelmediğini ima etti. İkili arasındaki tartışmaların daha ne kadar süreceği merak ediliyor.

Ameliyattan Sonra Hiç Aramamış!

İbrahim Tatlıses'in oğlunun geçirdiği riskli ameliyata rağmen hiç arayıp sormadığı ortaya çıktı. Bu gelişme sonrasında İbrahim Tatlıses'e hayranları dahi tepki gösterdi. Ancak kendisi kimseden sorumlu olmadığını ve çocuklarının geleceğini garantilediğini belirterek kendi hayatına baktığını ima etti. Ayrıca yanında kimsenin kalmadığını da söyleyerek isyan bayrağını çekti.