İbrahim Tatlıses Programında Gözüken Oryantal Didem'den Şok Taciz Açıklaması!

Oryantal Didem'den gelen taciz açıklamaları bomba etkisi yarattı. Kendisiyle ilgili merak edilenler de bu sayede yanıt buldu. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Peki ya ünlü isme dair neler biliyoruz? İşte son gelişmeler...

İbrahim Tatlıses Programında Gözüken Oryantal Didem'den Şok Taciz Açıklaması!

20 Ağustos 2022 Cumartesi 20:49

Oryantal Didem, yaptığı şov ile dikkatleri üzerine çekiyor. Ünlü ismin dansı büyük ses getirmekte. Öte yandan İbrahim Tatlıses'in programında da hünerlerini sergilemişti. Gündeme dair pek çok soruyu yanıtladı. Kendisine sorulan sorular arasında Gülşen'in gündemde olması ve sahne hayatı da bulunuyordu.

Moda Hakkında Konuştu!

Oryantal Didem, modaya ilişkin "Yasaklar çözüm olmaz. Hem moda dediğimiz şey değişkendir. Moda çıplaklıksa eğer ona uymak istemem. Bedenime ne uyuyorsa onu giyerim" açıklamasına bulundu. Dolayısıyla bu ifadesi büyük dikkat çekti. Kendisiyle ilgili merak edilenler tek tek yanıtlandı.

Taciz İddiaları Ses Getirdi

Oryantal Didem, açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Ünlü isim, "Sahneye geç çıktığımda müşteriler leblebi atardı. Leblebiyi geçtim çoğu kez sahnede tacize uğradım. Para takarken göğüslerime dokunmaya çalışanlar oluyordu. Kulise gelen lüks hediyeler ve yemek davetlerinden hiç bahsetmiyorum bile.” ifadesine yer vererek dikkatleri üzerine çekti.