İbrahim Tatlıses Onu Görünce Gözyaşlarını Tutamadı! İbrahim Tatlıses'in Bilinmeyen Torunu Ortaya Çıktı!

İbrahim Tatlıses, bu sefer de torunları ile gündeme geldi. Çocukları ile yeteri kadar adından söz ettirmişti. Hiç bilinmeyen gizli torunu ortaya çıkınca sosyal medya şok oldu. Peki ya çocuğu hakkında neler biliyoruz? İşte son dakika gelişmesi ve çok daha fazlası haberimizde...

İbrahim Tatlıses Onu Görünce Gözyaşlarını Tutamadı! İbrahim Tatlıses'in Bilinmeyen Torunu Ortaya Çıktı!

3 Haziran 2022 Cuma 00:14

İbrahim Tatlıses, son zamanlarda çocukları ve torunları ile gündeme gelmekte. Başarılı sanatçının kimi zaman oğlu Ahmet Tatlı ile yaşadığı tartışma diyalogları da konuşuluyor. Ancak şu sıralar torunları ile daha fazla konuşulduğunu görmekteyiz. Öyle bir detay ortaya çıktı ki herkes şok oldu. Pek çok kişi bu gelişmelere anlam veremedi. Son zamanlarda İdo Tatlı, Melek Zübeyde Tatlı, Dilan Çıtak, Elif Ada Tatlı, Ahmet Tatlı, Gülden Tatlı, Gülşen Tatlı arasından bir kızı ile ve torunu ile ilgili çeşitli detaylar elde ettik.

Gülşen'in Kızı Ünlü Oldu!

Öte yandan Gülşen Tatlı'nın kızı yani İbrahim Tatlıses'in torunu bir anda gündeme düştü. Paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiren Berfin, gündemde bomba etkisi yarattı. Kendisinin kim olduğu merak ediliyordu.

Tatlıses'in Sevdiği Torunu!

Öte yandan İbrahim Tatlıses torunlarını çok seviyor. Berfin'i de aynı şekilde sevdiği ve ona değer verdiği bilinmekte. İbrahim Tatlıses'in çocukları ve torunları ile magazin gündeminden eksik olmaması şaşırttı.