İbrahim Tatlıses Önce Tehdit Etti Sonra Davacı Oldu! İbo İyice Zıvanadan Çıktı

İbrahim Tatlıses hakkında ortaya çıkan bir detay herkesi şaşırttı. Şirketinin genel müdürü tarafından dolandırılan ünlü sanatçı, açtı ağzını yumdu gözünü. Hem davacı oldu hem de Whatsapp'tan tehdit mesajları gönderdi. Peki genel müdür İbrahim Tatlıses'in şirketini nasıl dolandırdı?

İbrahim Tatlıses Önce Tehdit Etti Sonra Davacı Oldu! İbo İyice Zıvanadan Çıktı

14 Ocak 2022 Cuma 20:40

İbrahim Tatlıses, İbo Show programının yanı sıra farklı olaylarla da gündeme geliyor. Ünlü ismin zamanında büyük zarara uğratıldığı ortaya çıktı. Genel müdür pozisyonunda olan Fulya Akbay, yaptığı hamle ile Tatlıses'i dolandırdı mı? Eşini şirkette çalışıyor gibi gösterdiği ve araba tahsis ettiği ortaya çıktı. Şirketten çektiği parayı kendi hesabına aktardığı da iddia ediliyor. Üstelik bebek bakıcısını dahi 21 aylık sigortalı çalışan olarak gösterdi ve 57 bin TL'lik zarara uğrattı.

İbrahim Tatlıses Davacı Oldu!

İbrahim Tatlıses, zaman kaybetmeden davacı oldu ve hem hapis hem de adli para cezası talebinde bulundu. Bu gelişme ile birlikte dava süreci nasıl işleyecek hep birlikte göreceğiz. Magazin gündemine bomba gibi düşen olay sonrası gözler Tatlıses'teydi. Ünlü sanatçı hakkında bazı Whatsapp görüşmeleri ortaya çıktı!

Tatlıses Tehdit Etti

İbrahim Tatlıses'in tehdit, hakaret ve küfür içeren Whatsapp mesajları dikkat çekti. Fulya Akbay ve diğerleri için söyledikleri gündeme damgasını vurdu. Oldukça küfürlü konuştuğu görülen ünlü sanatçı, sinirlerine hakim olamadı. Tüm bu iddialar doğrultusunda nasıl bir gelişme yaşanacak hep birlikte göreceğiz.