İbrahim Tatlıses Oğlunu Evlatlıktan Redmi Etti! Tatlıses ve Tatlı Kavgası Büyüdü

İmparator İbrahim Tatlıses ve oğlu arasındaki küslük devam etmekte. Ahmet Tatlı, babası için öyle şeyler söyledi ki şok etkisi yarattı. Üstelik İbrahim Tatlıses de açtı ağzını yumdu gözünü. Peki ikilinin arası neden bozuk? Ortaya çıkan bir detay herkesi şaşırtacak cinsten...

İbrahim Tatlıses Oğlunu Evlatlıktan Redmi Etti! Tatlıses ve Tatlı Kavgası Büyüdü

26 Şubat 2022 Cumartesi 23:10

İbrahim Tatlıses, oğullarından biri olan Ahmet Tatlı ile bir süredir görüşmüyor. ikilinin arasının bozuk olduğu belirtildi. Yaşanan bu gelişme sonrasında ikili arasında başka neler oldu merak ediliyor. Özellikle de İbrahim Tatlıses'in sözlerinden sonra işler iyice bambaşka bir boyuta evrildi. Kimseye bakmakla yükümlü olmadığını belirten Tatlıses, çocuklarının geleceklerini garantilediği için artık sorumluluğunun kalmadığını söyledi.

Yalnız Kaldığını İfade Etti!

Kimsenin kendisinin yanında olmadığını söyleyen İbrahim Tatlıses, yalnız kaldığını söyleyerek herkesi şaşırttı. Hayranları da bu duruma anlam veremedi. Kendisinin yaptığı açıklamanın yanı sıra yaşanan bir başka gelişme ise Ahmet Tatlı'dan geldi.

Babasının Kötü Biri Olduğunu Savundu

Ahmet Tatlı, babasının iyi biri olmadığını belirtti ve tüm çabalara rağmen kötü olarak kalmaya devam ettiğini açıkladı. Üstelik bu açıklamasıyla birlikte Ahmet Tatlı'nın beyin ameliyatından sonra oğlunu aramadığı da ortaya çıktı. İkili arasındaki buzların ne zaman eriyeceği merakla bekleniyor.