İbrahim Tatlıses Beni Öldürebilirler Diyerek Devletten Koruma İstedi..

İbrahim Tatlıses'in mahkemeden koruma talep etmesi dikkat çekti. Ahmet Tatlıses'e karşı can güvenliğinin olmadığını belirterek talepte bulunması şok etkisi yarattı. Mahkeme, bu talebi nasıl değerlendirdi? İşte güncel gelişmeler ve dahası haberimizde yerini aldı.

İbrahim Tatlıses Beni Öldürebilirler Diyerek Devletten Koruma İstedi..

23 Temmuz 2022 Cumartesi 19:44

Mahkeme, İbrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlıses arasındaki çekişmeyi değerlendiriyor. Vasi atanma davasının oğul Ahmet Tatlıses lehine sonuçlanması dikkat çekti. Öte yandan İbrahim Tatlıses'in güvende olmadığını söylemesi ve bu yüzden koruma talep etmesi şaşırtmıştı. Daha önceden de evine büyü yapıldığı gibi ilginç iddialar ile kamuoyu karşısına çıktığı belirtiliyor. Tüm bu gelişmelerden sonra kendisi hakkında çeşitli detaylara yer verildi.

Oğluna Karşı Koruma İstedi!

Koruma talebinde bulunan İbrahim Tatlıses, Ahmet Tatlıses'in kendisine zarar verme ihtimaline karşı mahkemeye böyle bir taleple geldiği görülüyor. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi.

Mahkemeden Olumsuz Yanıt!

İbrahim Tatlıses'in koruma isteğine karşın mahkemeden ret yanıtı geldi. Buradan da anlaşılacağı üzere mahkeme ikinci defa İbrahim Tatlıses aleyhine karar vermiş oldu. Bu noktada avantajlı tarafın Ahmet Tatlıses olduğu sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Aralarındaki gerilim magazin gündemine yansıyor. Haklarına düzenli olarak haber yapılmakta.