İbrahim Çelikkol'dan Üzücü Haber Az Önce Geldi! Sevenleri Üzüldü!

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ve eşi mihre Çelikkol’un ayrılacağı yönünde iddialar gündeme geldi. Çiftin boşanacakları yönündeki konuşmalar herkesi şaşkına çevirdi. Çukurova dizisinin sevilen oyuncusu İbrahim Çelikkol eşinden ayrılacak mı? İşte haberin tüm detayları...

İbrahim Çelikkol'dan Üzücü Haber Az Önce Geldi! Sevenleri Üzüldü!

28 Mart 2022 Pazartesi 20:31

 

Yaklaşık 4 yıl önce nikah masasına oturan İbrahim Çelikkol ve eşi Mihre Çelikkol’un ayrılacağı yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düştü. Bir çocukları bulunan ikilinin anlaşmalı olarak ayrılacağı söyleniyor. İkilinin aldığı bu karar ise sevenlerini bir hayli üzdü. ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın başarılı oyuncusu İbrahim Çelikkol, eşinden ayrılma kararı ile gündeme geldi.

 

İkili Neden Ayrılma Kararı Aldı?

Magazin muhabirleri tarafından görüntülenen İbrahim Çelikkol, merak edilen soruları yanıtladı. Ünlü oyuncunun evliliğini bitirme kararı aldığına dair ortaya atılan söylentiler hakkında konuştu. Bunun ardından yetenekli oyuncu çocuğunun yanında böyle şeyler konuşmak istemediğini sözlerine ekledi. Ardından boşanacağı yönündeki iddiaları yanıtlayan ünlü oyuncu, ev ayırma gibi bir takım düşüncelerinin olmadığını söyleyerek iddiaları yalanladı. Bunun ardından ikilinin boşuna boşanıp boşanmayacağı yönündeki sorular sevenlerinin merak söz konusu oldu. Gözler ise İbrahim Çelikkol’un eşi Mihre Çelikkol’a çevrildi.