İbo Show'un Konukları Açıklandı! Star TV'deki Programa Bomba İsimler!

İbo Show programında konuklarla ilgili yaşanan gelişme dikkat çekti. Star TV'de yayınlanan programa kimler katılacak? İbrahim Tatlıses'in sunduğu program, bu hafta sanatçıdan geçilemeyecek. Özel konukların geleceği vurgulanıyor. İşte geçmişte de adından fazlasıyla söz ettiren o isimler...

İbo Show'un Konukları Açıklandı! Star TV'deki Programa Bomba İsimler!

4 Nisan 2022 Pazartesi 16:52

Birbirinden güzel konukları ağırlayan İbrahim Tatlıses, İbo Show'a bu hafta kimleri getiriyor? Reytinglerde yükselişe geçen programla ilgili merak edilenler yanıt buldu. Pek çok kişi İbo Show'u yakından takip etmekte. Star TV programının geçtiğimiz sezona göre daha çok ilgi gördüğü iddia ediliyor. Üstelik yayın tarihini merak edenler için de ufak bir hatırlatma yapacağız.

İbo Show Ne Zaman?

İbo Show, her Çarşamba Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Dolayısıyla programı yakından takip etmek isteyenler akşam saatlerinde Star TV'yi açmalı. Bunun yanı sıra yeni bölüm konukları da ortaya çıktı. Birbirinden önemli isimler bir araya gelecek ve ortaya eğlenceli anlar çıkacak. Zaman zaman geçmişten de söz ediliyor ve bu durum en çok İbrahim Tatlıses'i duygulandırıyor.

Programa Kimler Katılıyor?

İbo Show'un programına katılacak isimler arasında Muazzez Ersoy, Burak Bulut, Kurtuluş Kuş, Coşkun Sabah ve Hüseyin Tatlı bulunmakta. Dolayısıyla hem sanatçı topluluğuna ait hem de bir o kadar özel olan isimlerin bir araya gelmesi herkesi sevindirdi.