İbo Show'un Konuk Oyuncusu İbrahim Tatlıses'i Fena İfşaladı! İbo Show Resmen Karıştı!

Ayşe Mine, İbrâhim Tatlıses’in kadınlarından olmadım diyerek ağızları açık bıraktı. Her şey tek tek ortaya çıktı. Bu açıklamaların ardından izleyiciler şaşkınlığını gizleyemedi. İşte haberin tüm detayları...

İbo Show'un Konuk Oyuncusu İbrahim Tatlıses'i Fena İfşaladı! İbo Show Resmen Karıştı!

9 Mart 2022 Çarşamba 18:48

Türk sanat müziğinin önemli isimlerinden Ayşe Mine yaptığı açıklamalar ile herkesi şaşkına çevirdi. İbrahim Tatlıses’in kadınlarından olmadım diyerek gündeme bomba gibi düştü. 34’ncü bölümüyle ekrana gelen İbo Show’da Kibariye, Ömer Danış, Cengiz Kurtoğlu ve İbrahim Karataş gibi isimler vardı. Ayrıca esprileriyle Komedyen Şafak Sezer ve muhteşem dansıyla Oryantal Didem’de programda bulunuyordu. İbrahim Tatlıses kendini de hayır duygusal açıklamalarda bulundu. Mağarada doğduğunu söyleyerek geçmiş yaşantısından bahsetti. Bunun ardından programa katılan konuklar ve İbrahim Tatlıses eğlenceli dakikalar geçirdi. Kibariye ise samimi sohbetiyle de programa renk kattı. Ayrıca Coronayı ağır geçirdiğini söyleyerek İbo Show’da yaşadıklarını ve süreci anlattı.

Şok Açıklama Gündem Oldu

Ayşe Mine, Seda Sayan’a estetiğin çok yakıştığını belirtti. Bunun ardından Seda Sayan’ın kendisini sevdiğini babasının başsağlığına gittiğini fakat ünlü şarkıcının çok vefasız olduğunu söyledi. Hülya Avşar, Nilüfer, Gülden Karaböcek ve Seda Sayan’la aynı yıllarda şöhreti yakalayan kişiler olduğunu söyleyen Ayşe Mine, herkesin geçmişinde bildiği şeyler olduğunu açıkladı. Ardından ‘Adımı anmamakla beni yok edemezsiniz’ diyerek sitem etti. Ünlü olmanın İbrahim Tatlıses ile çalışmaktan geçtiğini belirtti. Ardından İbrahim Tatlıses ile çalışmayı tercih etmediğini de sözlerine ekledi. Ayşe Mine’nin bu açıklama sosyal medyayı yıktı.