İbo Show Tekrar Ekranlara Veda Etti! Kanaldan İbrahim Tatlıses'e Üzücü Haber Geldi!

İbrahim Tatlıses, şok eden gelişmelerle birlikte adından söz ettiriyor. Programının Star TV'de yayınlanması bekleniyordu. Öyle ki artık böyle bir şey mümkün olmayacak. Kanal, yaptığı duyuru ile birlikte Tatlıses'in programını iptal mi etti? Güncel gelişmeler ve dahası haberimizde olacak.

İbo Show Tekrar Ekranlara Veda Etti! Kanaldan İbrahim Tatlıses'e Üzücü Haber Geldi!

5 Ağustos 2022 Cuma 19:38

İbrahim Tatlıses'in programıyla ilgili güncel gelişmeler meydana geldi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü isim, yeni sezonda Star TV'de programını sunacaktır. Ancak alınan kararla birlikte artık kendisi bu kanalda çalışamayacak. Dolayısıyla programı da izleyemeyeceğiz.

İbrahim Tatlıses Programı Yok mu?

İbrahim Tatlıses'in programı artık Star TV'de olmayacak. Eski eşi hakkında söylediği sözler sosyal medyada büyük tepki görmüştü. Hatta oğlu Ahmet Tatlıses, babasının akıl sağlığından şüphe ettiğini açıklamıştı.

Farklı Bir Kanalda Yayınlanabilir

İbrahim Tatlıses'in programı farklı bir kanalda yayınlanabilir. Dolayısıyla bu noktada büyük bir beklenti içerisine girildi. Kendisini hangi kanalın kabul edeceği ise henüz belli olmadı. Bakalım yakın zamanda İbrahim Tatlıses ve ekibinden bir açıklama gelecektir. Merak edilen detaylar ve çok daha fazlası haberimizde olacak. İbrahim Tatlıses'ten gelecek bu adım herkesi şaşırtacak.