Hülya Avşar'ın Herkesten Sakladığı Gizli Aşkı Ortaya Çıktı!

Hülya Avşar'ın aşkıyla ilgili yeni bilgiler elde edildi. Cemal Güzelci ile aşk yaşayan ünlü sanatçı, son zamanlarda dikkat çeken bir gelişme ile karşımıza çıkıyor. İlişkilerine dair sitemde bulunan ünlü isim, neyden memnun olmadığını açıkladı. Dikkat çeken bu gelişme magazin gündemine yansıdı.

Hülya Avşar'ın Herkesten Sakladığı Gizli Aşkı Ortaya Çıktı!

11 Mart 2022 Cuma 20:56

Hülya Avşar, bir süredir aşk haberleri ile gündeme gelmiyordu. Hatta yıllardır magazin gündeminin aşk konularından uzaktaydı. Şimdi ise başarılı sanatçı aşk haberlerinden geride kalmıyor. İş insanı Cemal Güzelci ile birliktelik yaşayan ünlü isim, muhabirlerin sorularını yanıtladı. İlişkide canını en çok sıkan konulardan birine de değindi. Kendisinin söyledikleri gündeme bomba gibi düştü.

Yalnız Kalamıyorlar!

Öte yandan ne zaman dışarı çıksalar kameralar tarafından görüntülendikleri için dikkat çekiyorlar. Haliyle çiftin yalnız kalamadığı ve birlikte vakit geçiremediği öğrenildi. Hülya Avşar'ın muhabirlere sitem etmesi sonrasında ortaya dikkat çeken görüntüler çıktı.

Çilingiroğlu'ndan Sonra Aşk Yaşamamıştı!

Öte yandan 10 yılı aşkın süre öncesinde Kaya Çilingiroğlu ile evlenen ve aşk yaşayan Hülya Avşar, ikili boşandıktan sonra bir daha da aşk haberleri ile adından söz ettirmedi. Bir süre yalnız ve medyadan uzakta yaşamayı tercih etti. Avşar'ın bu hamlesi çok konuşulmuştu. Şimdi ise yeni bir ilişki ile adından söz ettiriyor.