Hülya Avşar'dan Hayat Pahalılığına Tepki! Tatil Mekanları Neden Pahalılaştı?

Hülya Avşar'ın gündem olan açıklamaları çok konuşulacağa benziyor. Kendisi, öyle şeyler söyledi ki herkes şok olabilir. Ünlü isme dair merak edilenler tek tek yanıt bulacak. Hayat pahalılığına vurgu yapan ünlü isim, artan fiyatlar hakkında düşüncelerini belirtti.

Hülya Avşar'dan Hayat Pahalılığına Tepki! Tatil Mekanları Neden Pahalılaştı?

18 Temmuz 2022 Pazartesi 09:30

Hülya Avşar, son zamanlarda fiziği ve açıklamaları ile adından söz ettiriyor. Ancak bu sefer öyle şeyler söyledi ki geçen yıl ki kendisiyle çeliştiği düşünüldü. Gerekirse simit yeneceği yönündeki çıkışı ile tepki çeken ünlü isim, bu çıkışı sonrasında hayranlarının gözünden düşmüştü. Alım gücünün düşmesine karşı yaptığı alımla birlikte kendisinin milyoner olması arasındaki tezatlık gözler önüne serilmişti. Şimdi ise bazı mekanlardaki pahalılığa dikkat çekerek açıklama yaptı.

Hülya Avşar da Durumdan Rahatsız!

Hülya Avşar, yaptığı açıklamada kendisinin evde kaldığını ancak mekanlardaki pahalılıktan haberdar olduğunu iletti. Kendisine bu pahalılık hakkında düşünceleri sorulduğunda ne söylediği merak ediliyor.

Pahalılık İçin Ne Söyledi?

Hülya Avşar, yaptığı açıklamada "Ben çok Bodrum'cu değilim. İstanbul'da gibi hissediyorum. Çeşme de güzel ama orası da değil. Ben evde kaldığım için fiyatları bilmiyorum. Ama duyduğum kadarıyla orada da fiyatlar uçmuş. Bilemiyorum. Artık insanlar kendi kararlarını verip tatillerini yapacaklar" ifadesine yer verdi.