Hülya Avşar Kendini Magazincilerden Gizlemek İçin Elinden Geleni Yaptı! Hülya Avşar İfşa Olmaktan Kurtulmadı!

Sesi ve seslendirdiği şarkılarla sürekli gündemde olan Hülya Avşar, yılbaşı gecesinde seçtiği kıyafetin iddiası ve güzelliğiyle de çok konuşulmuştu. Önceki gün kuaför çıkışında kameralara yakalanan sanatçı, muhabirleri şoka uğrattı. Avşar kızının yılbaşı günü çok konuşulan halinin yerini yeller aldı.

Hülya Avşar Kendini Magazincilerden Gizlemek İçin Elinden Geleni Yaptı! Hülya Avşar İfşa Olmaktan Kurtulmadı!

16 Ocak 2022 Pazar 16:36

Avşar kızı, kendi haline espirili yaklaşımlarda bulundu. Avşar, ‘’O sahneden sonra beni böyle görüntülemeniz hiç iyi olmadı. Çok güzel bir sahne oldu benim için. Pandemi olayları tabi bazı şeyleri biraz azaltacak ama yapacak bir şey yok.’’ ifadelerini kullandı. Tarabya’daki kuaför çıkışında kameralara dil çıkaran ve şapkasını kapatan Hülya Avşar’ın komik halleri herkesi güldürdü.

‘’Herkes İstediğini Yapmakta Özgür’’

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, geçtğimiz gün ‘’Mayoyla sahneye çıkmasınlar’’ açıklamasında bulunan İzzet Yıldızhan hakkında da açıklamalarda bulundu. Muhabirlerin sorularına cevap veren Avşar kızı, ‘’O zaman sosyal medyada yer alan sanatçılara da bakmasınlar. Bunlar çok saçma ifadeler. Böyle bir şey olabilir mi?’’ açıklamalarında bulundu.

‘’Demokrasi Varsa Herkes İstediği Gibi Davranır’’

İzzet Yıldızhan’ın şok açıklamalarına karşılık veren Hülya Avşar, ‘’Ülkemizde demokrasi denen bir şey var. Eğer öyleyse herkes istediği gibi davranır. Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok.’’ dedi. Bu açıklamalarıyla Avşar kızı, sosyal medyada çok konuşulan ve sanatçılar arasında tartışma yaratan ifadelere karşı kendi duygularını dile getirmiş oldu.