Hülya Avşar'ın Açıklamaları Geçmişte Yaşananları Gün Yüzüne Çıkardı!

Hülya Avşar, magazin gündeminden düşmemeye devam ediyor. Yaptığı her açıklama olay olan sanatçı yeni açıklaması da oldukça iddialı oldu. Son zamanlarda meslektaşları için taciz olayları hakkında açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamada sosyal medya üzerinde de gündem haline geldi. Hülya Avşar yaptığı açıklamaları haberimizde paylaşımı sağlandı.

Hülya Avşar'ın Açıklamaları  Geçmişte Yaşananları Gün Yüzüne Çıkardı!

4 Şubat 2022 Cuma 16:00

Hülya Avşar, yaptığı projelerle birlikte konuşulan ünlüler arasında yer alıyor. Son zamanlarda sahnelere tekrar dönmesiyle birlikte yer aldığı sahnelerde giydiği kıyafetler konuşulmaya başladı. Magazin gelişen olayları takip eden sanatçı değindiği konu Cüneyt Arkın’a karşı söylenen sözleri yer aldı. Yaşanan durumla ilgili olarak Hülya Avşar’a tacize uğrayıp uğramadığı soruldu.

Hülya Avşar’dan Olay Cevap

Yaşanan olay Cüneyt Arkın yeni verdiği açıklamalarda yer alıyor. Cüneyt Arkın yaptığı açıklamada ’Recep İvedik rolünü dünyayı versen oynamazdım. Ya da bir eşcinseli, bir kadını oynamam’’ demişti. Bunun üzerine bazı kişilerin eleştirisine uğrarken bir yandan da destek de görüldü.

Gündem maddesi olan bu sözler Avşar’a sorulunca bu sözlere karşılık ’Cüneyt Arkın’ı çok seviyorum, ne dediyse doğru demiştir. Ben her şeyi oynadım. Oyunculukta sadece nasıl çekildiği çok önemli. Bazen bir sahneyi çok asil, edepli çekersiniz, güzel yansıtılır. O da yönetmenlerle alakalı bir durum, Cüneyt Arkın canım benim’’ dedi. Buna karşılık olarak muhabirlerden “Hiç Tacize Uğradınız mı?” sorusu geldi. Buna karşılık olarak Hülya Avşar  ‘’ Ben mi? Onlar tacize uğrarlar’’ açıklamasını yaptı. Bu sözüyle eski günlerde programda Ricky Martin ve Tarkan göndermesi sosyal medya üzerinde yapanlar oldu.