Hazar Ergüçlü EXXEN'i Sallayacak! Oyuncunun Yeni Dizi Projesi Belli Oldu!

Hazar Ergüçlü, öyle bir dizide başrol oynayacak ki herkes şok olacak. EXXEN'de yayınlanması beklenen diziye dair oyuncu kadrosu ve konu bilgisi de iletildi. Yurt dışında severek takip edilen bir dizinin uyarlamasında güzel oyuncuyu göreceğiz.

Hazar Ergüçlü EXXEN'i Sallayacak! Oyuncunun Yeni Dizi Projesi Belli Oldu!

26 Temmuz 2022 Salı 15:09

En son Saklı isimli dijital dizi ile gündeme gelen ünlü oyuncu, şu sıralar bambaşka bir projenin hazırlığı içerisinde. Üstelik yeni dizisindeki partneri ise en az kendisi kadar konuşulacak. Peki ya hangi dizide başrol oynaması bekleniyor? EXXEN platformunda yayınlanacak diziye ilişkin merak edilenler yanıt buldu. Dolayısıyla güncel detaylar ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. İşte dizi ile ilgili güncel detaylar...

Sadece Arkadaşız Dizisi Başlıyor!

Sadece Arkadaşız dizisi, bir erkek ve bir kadın karakterin başından geçen olayları anlatacak. İkili arasındaki komedi ve romantizmin tavan yapacağı bir dizi bekleniyor.  Dolayısıyla Hazar Ergüçlü'nün başroldeki partneri de bir o kadar önem kazanmakta. Çünkü partnerinin performansına göre de dizinin izlenmeleri artabilir veya azabilir.

Kubilay Aka ile Oynayacak

Love Snack uyarlaması olan Sadece Arkadaşız dizisinde Kubilay Aka'nın da oynayacağı ortaya çıktı. Başarılı oyuncunun dizide yer alacak olması izleyicileri sevindirdi. EXXEN platformunda yer alacak yapıma dair güncel detaylar ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek.