Hasan Can Kaya "Konuşanlar" Programını Devir mi Edecek? Resmi Açıklama Hasan Can Kaya'dan Geldi!

Hasan Can Kaya, Candaş Tolga Işık'ın programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Ünlü isim, EXXEN'deki Konuşanlar programı ile adından söz ettiriyor. Şu sıralar kendisi hakkında çok fazla iddia ortaya atılıyor. Öyle açıklamalar yaptı ki hepsine tek tek cevap verdi.

Hasan Can Kaya

17 Mart 2022 Perşembe 20:34

Candaş Tolga Işık'ın sunduğu programa katılan Hasan Can Kaya, dikkatleri üzerine çekecek açıklamalarda bulundu. EXXEN'de Konuşanlar programı ile gündeme gelen ünlü isim, son zamanların en başarılı program sunucuları arasında yer alıyor. Kendine özel mizah yeteneği ile adından söz ettirmekte. Zaman zaman tepki çekse de genel olarak izleyici kitlesi tarafından takdir ediliyor. Ancak program için çok fazla iddia ortaya atıldı. Acun Ilıcalı'nın teklifi ile EXXEN'e geçiş yaptıktan sonra hakkındaki iddialar gittikçe arttı.

Konuklar Cast Ajansından mı?

Konukların figüran yani cast ajans ekibinden olduğu iddia ediliyordu. Hasan Can Kaya ise bunları tamamen reddetti. İddiaların asılsız olduğunu dile getirdi ve ispatlanmasını istedi. İspatlanması halinde programı komple devredeceğini söyledi. Kendi mizah yönetim anlayışından ötürü böyle gözüktüğünün altını çizdi. Programı yönetmenin ne kadar zor olduğuna değindi.

Rehavete Kapılmıyor!

Öte yandan rehavete kapılmaması gerektiğinin farkında olduğunu belirtti. Bunun bilincinde hareket ederek programı daima bir üst seviyeye çıkarmanın planlarını yaptığını söylüyor. Haliyle ünlü ismin açıklamaları da dikkat üstüne dikkat çekti.