Hande Sarıoğlu Sosyal Medyayı Alev Alev Yaktı! Lolipoplu Kalça Dansı Olay Oldu!

Hande Sarıoğlu, herkesi şaşırtacak bir hareket ile gündeme geldi. Hem lolipop yedi hem de kalça dansı yaptı. Sosyal medyayı sallayan bu hareketinden sonra yaşananlar gözler önüne serildi. İşte ünlü ismin bomba etkisi yaratacak dansı ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor...

Hande Sarıoğlu Sosyal Medyayı Alev Alev Yaktı! Lolipoplu Kalça Dansı Olay Oldu!

21 Mayıs 2022 Cumartesi 17:03

Hande Sarıoğlu, yaptığı lolipoplu dans ile gündeme geldi. Kalça dansı yaparak adından söz ettiren ünlü isim, milyonların dikkatini çekti. Sunduğu Youtube programında yaşananlarla birlikte herkes o videoyu izlemeye koyuldu. Çünkü hiç beklenmedik hareketlerde bulundu. Daha önceden de dans yaptığını biliyorduk fakat bu sefer çıtayı bir seviye yukarı çıkardı. Ünlü ismin bu hamlesiyle birlikte yaşananlar dikkat çekti. Peki ya şimdi neler olacak?

Lolipopuyla Dans Etti

Hande Sarıoğlu, lolipopu ile dans ederek milyonları şaşırttı. Kendisi, yaptığı bu dans sonrasında gündemdeki yerini aldı. Kalça dansı ile daha önceden de adından söz ettirdiğini biliyoruz.

Kalça Hareketleri Konuşuldu!

Öte yandan ünlü ismin kalça hareketleri çok konuşuldu. Kendisinin daha önce Habertürk'te sunuculuk yaptığını biliyoruz. Sosyal medyadaki dansından ötürü işine son verilmişti. Şimdi ise internet üzerinden ilerliyor ve çeşitli programlar sunuyor. Dolayısıyla adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Hande Sarıoğlu'nun gösterdiği performans, her geçen gün daha fazla kişiye ulaşmakta.