Hande Erçel'in Yeni Sevgilisi Ortaya Çıktı! Kerem Bürsin Resmen Çıldırdı!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin arasındaki aşk krizinden sonra yeni bir gelişme yaşandı. Hande Erçel yeni sevgilisiyle görüntülendi. Peki ünlü isim hangi oyuncuyla birliktelik yaşıyor? Yaşadıkları aşkla gündeme bomba gibi düştüler. Hande Erçel'e yeni ilişkisi hakkında sorular da soruldu.

Hande Erçel'in Yeni Sevgilisi Ortaya Çıktı! Kerem Bürsin Resmen Çıldırdı!

30 Mart 2022 Çarşamba 20:02

Hande Erçel, yeni sevgilisiyle görüntülendi. Normalde Kamer Atasay ile ismi anılıyordu ancak gerçek bambaşka çıktı. Kaan Yıldırım ile sevgili oldukları öğrendi. İkilinin yaşadığı aşk gündeme geldi. Kerem Bürsin'den ayrıldıktan kısa süre sonra yeni bir aşka adım atması tepki çekti. Hande Erçel'in kiminle birliktelik yaşadığı bir süredir sorulmaktaydı.

Hadise'nin Eski Sevgilisiyle Birlikte!

Hadise'nin eski sevgilisi olan oyuncu Kaan Yıldırım, bir süredir kimse ile anılmıyordu. Hadise evlilik hazırlıklarını sürdürürken Kaan Yıldırım ise Hande Erçel ile yeni bir aşka yelken açtı. Kerem Bürsin'in nasıl bir açıklama yapacağı merak ediliyor. İkili arasındaki son dakika gelişmeleri sosyal medyaya yansıyacaktır.

Sabahlara Kadar Evlendiler!

İkilinin bir mekanda sabaha kadar eğlendiği ortaya çıktı. Daha sonra aynı araba ile döndüler. Çevirmeye takıldıklarında kendilerine sorulan sorulara yanıt vermemeleri dikkat çekti. Kaan Yıldırım ve Hande Erçel ilişkisi bir süre konuşulacak gibi duruyor. İkili arasındaki aşk fırtınası magazin gündeminde yerini aldı.