Hande Erçel, Kerem Bürsin Tarafından Aldatıldı mı? Hande ve Kerem Bürsin'in Ayrılışının Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ilişkisi haftalardan beri konuşuluyor. İkilinin ilişkisi sürekli olarak bir sıkıntıya düşmesinden dolayı barıştığı da konuşulmuştu. Hayranları tarafından sıkıyla takip edilen bu durum hakkında yeni iddialar da atıldı. Ancak gündemin sürekli değişmesinden dolayı da hayranları tarafından takip edilemedi. İşte o iddialar haberimizde paylaşıldı.

Hande Erçel, Kerem Bürsin Tarafından Aldatıldı mı? Hande ve Kerem Bürsin'in Ayrılışının Perde Arkası Ortaya Çıktı!

19 Şubat 2022 Cumartesi 22:09

Hande Erçel, televizyona dizi hayatına başlamasıyla birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Güzelliğiyle birlikte oyunculuğuyla ön plana çıktı. Ses getiren projesi olarak FOX TV üzerinde Kerem Bürsin ile rol aldığı Sen Çal Kapımı ile olmuştu. Dizi aşkı yaşayan çift üzerinde hayranları tarafından da desteklenmeye devam ediyordu.

Hande Erçel Fotoğrafları Sildi!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ilişkisi iyi gitmediği biliniyordu. Ancak netlik olarak herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Hande Erçel sosyal medya hesaplarından Kerem Bürsin ile fotoğraflarını silerek durumu daha da açıklığa getirdi.

Yaşanan süreç boyunca hayranları tarafından da paylaşımlarına yorum atılarak “Lütfen bu aşkı bitirme” ve kendisine destek amaçlı mesajlar atılıyor. Ancak kafaları karıştıran durum yer alıyor. Kerem Bürsin, Hande Erçel ile fotoğraflarını silmedi. Hayranları bu durumla ilgili halen açıklama bekliyor.

 İlerleyen süreç içerisinde ne tür gelişmeler olacak merakla bekleniyor. Ancak gelen dedikodulara göre ve sosyal medya üzerinde yapılan haberlere göre ilişkinin kötüye gittiği ve bittiği olarak yer alıyor. Bu durumu kendileri açıklayarak gün yüzüne çıkaracaktır.