Hande Erçel İlişkisi Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu! Kerem Bursin Şok Oldu!

Sen Çal Kapımı dizisinin setinde Kerem Bursin ile tanışıp aşk yaşayan yetenekli oyuncu Hande Erçel magazin gündeminden düşmüyor. Hande Erçel, aşk hayatı dışında tarzı ve özel hayatı ile da tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Önceki gün bağlı olduğu menajerlik şirketinden çıkarken kameralara takılan Hande Erçel gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte haberin tüm detayları...

Hande Erçel İlişkisi Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu! Kerem Bursin Şok Oldu!

14 Kasım 2021 Pazar 11:47

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterine hayat veren Hande Erçel kısa sürede kariyer merdivenlerini tırmandı. Bunun dışında Kerem Bursin ile Sen Çal Kapımı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşayan Hande Erçel neredeyse her gün magazin gündeminde yerini koruyor. Geçtiğimiz günlerde menajerlik şirketinden çıkarken kameralara takılan Hande Erçel merak edilen soruları yanıtladı. Kerem Bursin ile olan aşk hayatı hakkında açıklama yapan Hande Erçel şok edici açıklamalara imza attı.

Erçel, ekranlara mı dönüyor?

Hande Erçel ve Kerem Bursin, Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasının ardından Maldivler'e tatile gitti. İlk etapta aşk iddialarını yalanlayan Hande Erçel ve Kerem Bursin Maldivler tatilinde yaptığı paylaşımların ardında aşk iddialarını bir nevi doğruladı. Maldivler tatilinin dönüşünde havaalanında el ele yakalanan Hande Erçel ve Kerem Bursin'in sevgili oldukları ortaya çıktı. Aşklarıyla neredeyse her gün gündeme gelen ikiliden biri olan Hande Erçel bağlı olduğu menajerlik şirketinden çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kendisine gelen teklifler hakkında konuşan Hande Erçel şu an hiçbir şeyin olmadığını fakat tekliflerin geldiğini belirterek en kısa sürede her şeyin netleşeceğini açıkladı.

Bensu Soral ile gittikleri Amerika tatili hakkında da açıklama yapan Hande Erçel çok eğlendiklerini kız kıza zaman geçirdiklerini dile getirdi. Bensu Soral ile aynı kıyafeti giyip poz verdiklerini söyleyen Hande Erçel bunu kasten yaptıklarını aralarında pişti gibi herhangi bir şeyin söz konusu dahil olmayacağını sözlerine ekledi. Özel hayatı hakkında da açıklama yapan yetenekli oyuncu Hande Erçel sevgilisi Kerem Bursin ile yakın arkadaşları Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan ile birlikte basketbol maçı izlediklerini dile getirdi. Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan hakkında da açıklama yapan Hande Erçel arkadaşlarının çok keyifli insanlar olduklarını onlarla güzel mi vakit geçirdiklerini sözlerine ekledi.

Erçel’den romantik açıklama

Ardından aşk hayatı hakkında açıklama yapan Hande Erçel her şeyin çok güzel ilerlediğini ekstra söyleyecek bir şeyin olmadığını enerji ve elektrik konusunda uyuduklarını hatırlattı. Geçtiğimiz günlerde bir dergide kendisi ile alakalı merak edilen soruları yanıtlayan güzel oyuncu Hande Erçel sevgilisi Kerem Bursin ile çok iyi bir partner olduklarını da dile getirmişti. Zamanının çoğunu Kerem Bursin ile geçirdiğini söyleyen Hande Erçel kendisi en çok tanıyan kişinin de sevgilisi olduğunu sözlerine ekledi. Bunun ardından bir süre sonra sevgilisinin kendini çok iyi anladığı için konuşmadan da gözlerle anlaşılabilir hale geldiklerini onunla çok iyi bir partner olduğunu dile getirdi.